Véresre vert sztárokkal sokkol minket egy olasz művész

Forrás: Alexsandro Palombo -
aktivista családon belüli erőszak NANE Angelina Jolie Madonna énekesnő NANE2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hollywoodi híresség is felkerült arra listára, melyről AleXsandro Palombo szemezgetett a grafikák elkészítése előtt. Elképesztő alkotások!

A 41 éves olasz művész és aktivista a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából tette közzé a manipulált fotókat, melyeken világsztárok a családon belüli erőszak áldozataiként láthatóak. Palombo saját Facebook-oldalán tette közzé a képeket - írja az Origo.

Forrás: Alexsandro Palombo

"Az élet lehet tündérmese, ha megtöröd a hallgatást. Semelyik nő sem immunis az erőszakra" - olvasható a bejegyzések mellett.

Forrás: Alexsandro Palombo

AleXsandro Palombo korábban dolgozott a Vöröskereszt önkénteseként, és többször utazott békemissziókra az olasz hadsereggel is. Majd elhelyezkedett a divatiparban, míg a rák miatt mozgáskorlátozottá nem vált; ekkor döntötte el, hogy az aktivizmusnak szenteli az életét. Grafikái is ebben a szellemben születnek, de rendszeresen részt vesz jogvédő akciókban is.

Forrás: Alexsandro Palombo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.