Havas Henrik: „Kontroll alatt állok"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
TV2 unoka Sztárban sztár Havas Henrik Spanyolország Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár zsűritagjának minden szavát figyelik Spanyolországból.

Havas Henrik unokái a mediterrán országban, internetről követik a műsort, és megtiltották a nagypapának, hogy kedvenceikről rosszat mondjon - írja a Story.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A legkritikusabb a 11 éves Zsófi, akitől félek, mint a tűztől, olyan éles a nyelve, ráadásul nagyon szigorú velem. Nehéz helyzetben voltam és vagyok vasárnap esténként" – mesélte Henrik.

Zsófika lett a Got Talent legfiatalabb versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-czuczor-gidai-zsofi-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-legfiatalabb-induloja-hat-eves-lett.htmlHatodik születésnapját ünnepelte a Hungary's Got Talent legfiatalabb élő showba jutott versenyzője, Czuczor-Gidai Zsófi. A Varró Dani-verset szavaló ifjú versenyző már lelkesen készül a szombati megmérettetésre. TV + Sztárok--Elképesztő! Ennél dögösebb fehérneműs képeket még nem láttál Rubint Rékárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151125-rubint-rekarol-fitnesz-edzorol-dogos-fehernemus-fotok-keszultek.htmlA fitneszedző a híres szupermodell, Naomi Campbell kollekciójában tündökölt, a szexi fotókból pedig a Life.hu exkluzív ízelítőt is kapott. TV + Sztárok--Brad Pitt nagyon megváltozott – már nem is olyan jó pasi!http://www.life.hu/sztarok/20151125-brad-pitt-vilaghiru-szinesz-nagyon-megvaltozott-es-mar-egyaltalan-nem-olyan-jo-pasi.htmlA világhírű színész, aki egykoron a legjobb pasik közé tartozott, új külsejével borzolta a kedélyeket. TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--Ördög Nóra ma este elveti a kockáthttp://www.life.hu/sztarok/20151123-ordog-nora-hamarosan-debutal-a-tv2-a-kocka-cimu-musoraban-ahol-nagy-nyeremeny-varja-a-jatekosokat.htmlHét játék, kilenc élet, hihetetlen izgalmak és tízmillió forintos főnyeremény – ez A Kocka. Ma este indul a TV2 vadonatúj game-showja Ördög Nórával. TV + Sztárok--Varga Viktor egyre lepukkantabban mutatkozik Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-varga-viktor-enekes-egyre-rosszabul-nez-ki-indiaban-loncsos-a-haja-es-csontsovanyra-fogyott.htmlAz énekes alig két hete tartózkodik az egzotikus országban és máris úgy fest, mint egy igazi jógi. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.