Istenes Bence: "Nagyon várom már, hogy itt legyen a kisbabánk"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Születés Csobot Adél terhesség műsorvezető Istenes Bence gyermek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hamarosan apai örömök elé néz, ez pedig nagyban megváltoztatta a gondolkodását.

Istenes Bence nemrég jelentette be, hogy kedvese, Csobot Adél közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A műsorvezető arról vallott, azóta sokkal nyugodtabb lett – írja a hot!.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Mióta tudom, hogy kisbabánk lesz Adéllal, azóta sok mindenben változott a gondolkodásom. Arra eszmélek, hogy más a prioritás, már másról beszélgetünk, pedig még meg sem született a kisbaba. Nagyon várom már, hogy itt legyen" – mondta Bence.

Istenes Bence-nagyinterjú

„Igen, elégedett és boldog vagyok. De ez nem azt jelenti, hogy elértem mindent, amit akartam, és ezzel hátradőlök. Mindig szeretnék többet tanulni, szakmailag feljebb lépni, előrehaladni a párkapcsolatban" –magyarázta a Life.hu újságírójának Bence.

Havas Henrik: „Kontroll alatt állok"http://www.life.hu/csalad/20151126-havas-henrik-a-tv2-sztarban-sztar-zsuritagjat-kontroll-alatt-tartjak-unokai.htmlA Sztárban sztár zsűritagjának minden szavát figyelik Spanyolországból. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMegszületett Oláh Gergő harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20151123-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesenek-megszuletett-harmadik-gyermeke.htmlAz énekes éppen lejött Miskolcon a színpadról, amikor megtudta: felesége vajúdni kezdett. Család--Cindy Crawford lánya elképesztően gyönyörűhttp://www.life.hu/csalad/20151123-cindy-crawford-szupermodell-lanya-elkepesztoen-gyonyoru-kozos-anya-lanya-szelfi.htmlIgaz a mondás: „Nem esett messze az alma a fájától". Az egykori szupermodell lányával szelfizett, aki örökölte édesanyja tündöklő szépségét. Család--Szörnyű atrocitás érte a buszon a kisfiút vörös haja miatthttp://www.life.hu/csalad/20151120-szornyu-szavakkal-bantjak-a-voros-haju-kisfiut-edesanyja-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlRussell Lauren nagyon felháborodott, amikor kisfiát azért bántották a buszon, mert vörös hajával kitűnt a többiek közül. CsaládThinkstockSzívszorító! Iker gyermekeit gyászolja egy édesanya a párizsi borzalmak után http://www.life.hu/csalad/20151125-ferje-utan-gyermekeit-is-elveszitette-egy-no-a-parizsi-terrortamadas-utan.htmlA nő egy évvel ezelőtt veszítette el a férjét. Fájdalmát csak a két lánya tudta enyhíteni, akik viszont életüket vesztették a francia fővárosban történt mészárlásban. Család--A színek a ruhádra valók - Jótékonysági vásárhttp://www.life.hu/csalad/20151120-otekonysagi-muhelyvasar-a-nane-javara.htmlA 16 akciónap keretében ismét megrendezésre kerül a Süel Műhelyvásár. A közkedvelt magyar divatmárka idén is részt vesz a nők elleni erőszak teljes megszűnésért folytatott harcban. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.