Pokorny Liának nélkülöznie kellett gyermekkorában

Pokorny Lia gyermekkor szegénység nélkülözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő arról mesélt, szülei hogyan próbálták a nehezebb hónapokban eltitkolni előle, hogy nélkülözniük kell.

Pokorny Lia sokszor áll szegényeket támogató ügy mellé. Most arról mesélt a színésznő, miért fontos számára, hogy segítsen azoknak, akinek erre szükségük van - írja a hot!.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Voltak, olyan helyzetek, amikor jobban kellett nélkülöznünk, de a szüleim megpróbálták úgy intézni, hogy ebből minél kevesebbet vegyünk észre. Érzékeltük, hogy vannak nálunk jobb módúak" – mondta a Lia.

D. Tóth Kriszta elárulta, kitől örökölte a szépérzékéthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-d-toth-kriszta-elarulta-kitol-orokolte-a-szeperzeket-karacsonyra-csomagolasi-trukkoket-tanul.htmlÚjfajta csomagolási technikákkal tanulásával hangolódik a közelgő karácsonyra D. Tóth Kriszta, aki elárulta, kitől örökölte a szépérzékét. TV + Sztárok--Az Omegában nem csak Meckynek van fiatal felesége, Elefántnak is http://www.life.hu/sztarok/20151125-az-omegaban-nem-csak-meckynek-van-fiatal-felesege-elefantnak-is.htmlHa eddig azt hittük volna, hogy az Omega együttesből csak Kóbor Jánosnak van több, mint 20 évvel fiatalabb felesége, akkor tévedtünk. TV + Sztárok--Megdöbbentő vallomás! Aktképek árusításával jutott pénzhez Frei Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20151126-frei-tamas-aktkepeket-arult-moszkvaban-hogy-kiegeszitse-osztondijat.htmlMeglepő titok szivárgott ki Frei Tamásról az Összezárva Friderikusszal forgatásán: nem került adásba ugyan, de az egykori tévés azt is elmesélte a műsorban, régen aktképekkel csencselt, hogy pénzhez juthasson. TV + Sztárok--Zseniális a Zwack Unikum új reklámfilmje http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20151125-zsenialis-a-zwack-unikum-uj-reklamfilmje.htmlOstoros hadtest, több méteres vizák, az épülő Parlament és Hajós Alfréd egy filmben. A Zwack Unicum új reklámfilmje Magyarország elmúlt 225 évének kiemelkedő hőskorszakait idézi meg. A kreatív filmről és a hozzá tartozó elementáris zenéről, Zwack Sándorral beszélgettünk. HirdetésÍgy születésnapoznak a szexi angyalok http://www.life.hu/sztarok/20151125-szuletesnapoztak-a-szexi-angyalok-aryee-claudia-tucsi-toth-laura-es-pordan-petra-a-sportklub.htmlElső születésnapját ünnepli a Hello, angyalok!, című műsor - ennek örömére pedig Aryee Claudia (Tücsi), Tóth Laura és Pordán Petra különféle sportágakba vetik bele magukat. TV + Sztárok--Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20151125-foldes-eszter-szineszno-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozataban-karambolozott-most-azt-is-megtudtuk.htmlA Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.