Cindy Crawfordé Hollywood legédesebb családja

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford -
modell édes család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell tündéri fotót posztolt Instagram-oldalára, amitől csak olvadozunk.

Tegnap ünnepelték Amerikában a Hálaadást, így Cindy Crawford is megosztotta rajongóival: miért a leghálásabb. A modell, akinek az élete sok fájdalommal indult, korábban is nyilatkozta, hogy igazi önmagát a családi békében találta meg.

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford

Cindy Crawford lánya elképesztően gyönyörű

Igaz a mondás: „Nem esett messze az alma a fájától". Az egykori szupermodell lányával szelfizett, aki örökölte édesanyja tündöklő szépségét. Nézd meg róla a fotót itt!

Egy dzsihádistának is van édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20151126-isis-iszlam-allam-edesanyak-elvesztett-gyermekek-tortenetei.htmlÉdesanyák, akiknek fiaik rossz útra tértek. Édesanyák, akiknek fiaik a világ egyik legkegyetlenebb terrorszervezetéhez csatlakoztak. Édesanyák, akik most csak egymásra számíthatnak, és akik azért küzdenek, hogy más családokkal ne történhessen meg az a felfoghatatlan tragédia, amit nekik át kellett élni. Megrázó sorok következnek. CsaládAFPAz 57 éves Fehér Anna először mesélt négy és fél éves kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20151127-az-57-eves-feher-anna-eloszor-meselt-negy-es-fel-eves-kisfiarol.htmlÖtvenhárom évesen szülte meg kisfiát, Barnabást Fehér Anna színésznő. Ötvenen túli terhessége nagy port kavart akkoriban. A Best magazinnak beszélt először a kisfiúról. Család--Tom Hanks büszke feleségére és bátorságárahttp://www.life.hu/csalad/20151127-tom-hanks-szinesz-felesege-rita-wilson-betegsegerol-es-gyogyulasarol-beszelt.htmlAz Oscar-díjas színész őszintén beszélt felesége, Rita Wilson mellrákkal való küzdelméről és gyógyulásáról.Család--"A mostohaapám csiklandozott és próbálta az ujját belém dugni" http://www.life.hu/csalad/20151126-csaladon-beluli-eroszak-tortenete-egy-kislanyt-az-anyja-es-mostohaapja-molesztalta.htmlNem tudom, hogyan kell egy ilyen vallomást elkezdeni, de mindig előtör egy érzés, hogy muszáj kiadnom magamból. Szexuálisan zaklattak kislánykoromban. Talán 10-11 éves koromban kezdődött, nem emlékszem már én sem pontosan, tarthatott 12-13 éves koromig. Sok dolog összemosódik ezzel kapcsolatban, de vannak „élmények”, amik örökre be vannak vésődve az emlékezetembe, ezeket fogom leírni.Család--Megszületett Székely Norbert kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151126-megszuletett-szekely-norbert-kisfia.htmlGólyahír! Megszületett a kosárlabdaedző Székely Norbert kisfia. CsaládPaul Walker édesapja a Porschét hibáztatja fia haláláérthttp://www.life.hu/csalad/20151126-paul-walker-edesapja-a-porschet-hibaztatja-a-szinesz-halalaert.htmlPaul Walker 2013-ban vesztette életét egy Porsche Carrerában. Lánya az autógyártót okolja Walker haláláért, és ezzel most már nincs egyedül. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.