Caramel: "Az öcsém hétéves volt, amikor meghalt au­tó­­bal­esetben"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Caramel tragédia Megasztár autóbaleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éve ismertük meg a Megasztárban a nehéz körülmények közül származó Molnár Ferenc Caramelt. Az énekes tehetsége révén ma hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb énekese. 

"A cigánytelepen nőttem fel. Olyan házban laktunk, ahol nem volt bekötve a víz, nem volt fürdőszobánk, műanyag kádban fürödtünk esténként. Négy-öt utcánként volt egy nyomós kút, tudod, az a kék" – mesélte Caramel az Echo Tv Arckép című, vasárnap este adásba kerülő műsorában.

Molnár Ferenc „Caramel” Fonogram-díjas magyar énekes. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé. Fotó: Polyak Attila - Origo

A Blikk arról ír, hogy a zenész az adásban részletesen mesélt arról, mennyire igazságtalannak érezte, hogy amíg mások szép házban laknak és megvan mindenük, addig az ő családjukban előfordult, hogy enni sem volt miből. "Sokszor feküdtünk le éhesen este Emlékszem, nagyon szégyelltem az isko­lá­ban, hogy szegények voltunk. Egyszer egy kará­cso­nyi szünetről mentünk vissza, amikor az osztályfőnöki órán a tanár megkérdezte, hogy ki mit kapott karácsonyra. Volt, aki azt mesélte, új cipőt meg walk­mant, volt, aki azt, hogy elutaztak külföldre. Én meg kitaláltam egy hazugságot, mert annyira szégyelltem, hogy én semmit" - idézte fel, és olyan családi tragédiákról is mesélt, amelyek a mai napig meghatározóak számára: édesapja börtönbe került, és öccsét is elveszítette.

"Az öcsém hétéves volt, amikor meghalt au­tó­­bal­esetben. Nagyon nehéz időszak volt, de aztán amikor a 18–19. évemet betöltöttem, nagyon megreccsentem emiatt. Elkezdtek dolgozni bennem az apai érzelmek, és akkor fogtam fel igazán, hogy mi történt. Ezek után volt három olyan évem, amikor dep­ressziószerű tünetektől szenvedtem…" – vallotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.