Karácsonyi fotózáson járt Sarolta hercegnő, aki tiszta anyukája - Csodaszép fotók!

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge -
brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Saroltát legutóbb a keresztelőjekor láthattuk hivatalosan, novemberben azonban ismét fotózáson vett részt. A brit királyi család ugyanis csodálatos karácsonyi fényképeket készíttetett a kis hercegnőről.

Katalin és Vilmos kislánya, Sarolta tiszta anyja - legalábbis külföldi lapinformációk szerint. A Hello! magazin, aki már közzé is tette a kis trónörökös karácsonyi fotóit, azt írja, az öt hónapos kislány kiköpött Katalin, hatalmasat nőtt, és csak úgy ragyog a legfrissebb képein. És ez pontosan így is van. Lesd meg te is!

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge

Az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körül

Ha az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket - mutatjuk, melyek voltak ezek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.