Kate Winslet nem engedi telefonozni a lányát

Forrás: AFP/Mike Windle -
színésznő Kate Winslet család telefon számítógép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem rajong túlzottan a technikai kütyükért, ezért maga sem használ semmilyen számítógépes eszközt. A családjában is erre törekszik, főleg a gyermekeinél. 

A sztár legidősebb gyermeke, a 15 éves Mia bár kapott egy telefont a szüleitől, mégsem használhatja úgy, ahogyan ő szeretné. Édesanyja szigorúan beosztja, mikor nyomkodhatja a készüléket, sőt, éjszakára még el is veszi tőle - írja a FemaleFirst.

Forrás: AFP/Mike Windle

"A lányomnak nemrég vettünk egy iPhone-t, de éjszaka oda kell adnia nekünk, és ki is kapcsoltatjuk vele. Fontosank tartom, hogy a gyerekeknek ne csak ez legyen az életükben, hanem éljenek is. Ha állandóan a közösségi portálokon lógnak, attól félek, hogy nem fognak még olyan egyszerű dolgokat sem megcsinálni, mint egy fáramászás. Pedig a gyermekkor erről szól" - mondta a Kate.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.