De édesek! Ilyen Berkiéknél egy igazi családi délután

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke család délután élményfürdő Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öröm és boldogság süt mindenkiről Hódi Pamela legújabb Facebook-fotóján.

Berki Krisztián, Pamela és Natasa Zselyke szuper délutánt töltöttek együtt, és láthatóan nagyon élvezték az élményfürdőt. Berkiék, akik legutóbb az ágyból posztoltak intim fotót, nagyon édesek így hármasban.

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

Berki Krisztián: "Friderikusz komoly érzelmeket csalt ki belőlem"

A híres macsó bevallotta, hogy soha nem volt még ilyen nyitott és őszinte egy interjúhelyzetben. A 24 órás összezártság alatt Friderikusz Sándornak sikerült megnyitnia Krisztián lelkét. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Állati örökösök - Kóbor macskából luxuskandúrhttp://www.life.hu/csalad/20151130-milliomos-haziallatok-a-vilag-legbizarrabb-orokosei.htmlVan az úgy, hogy az ember legjobb barátja, vagy akár legközelibb hozzátartozója egy hűséges házikedvenc. Aki osztotta meg már életét egy édes négy-, vagy akár kétlábúval, az tudja jól, hogy egy állat mennyire nagyon tud szeretni - néha bizony jobban, mint egy ember. Éppen ezért nem egy gazdi döntött már úgy végrendeletében, hogy egyetlen örökösének imádott kedvencét teszi meg. CsaládThinkstockIntézményes fellépés a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151130-intezmenyes-fellepes-a-nok-elleni-eroszak-ellen-nane-egyesulet-es-a-patent-egyesulet-szakmai.htmlA NANE Egyesület és a PATENT Egyesület idén december 2-án, szerdán rendezi meg a "16 akciónap a nők elleni erőszak ellen" rendezvénysorozat keretében szakmai konferenciáját. CsaládThinkstockAmit a jelszavakról tudni érdemes http://www.life.hu/csalad/20151124-igy-tarold-az-adataidat-pin-kod-jelszo-adatvedelmi-kisokos.htmlA biztonságos jelszavak legnagyobb hátránya, hogy többnyire igen nehéz megjegyezni őket. Ha az összes pin kódodat a fejedben szeretnél elraktározni, akkor egy idő után minden gondolatod a nagymamád szülinapi dátuma és az első háziállatod beceneve körül fog forogni. Próbálkozz hát meg ennél praktikusabb módszerekkel. Család--David Beckham kellemetlen helyzetbe hozta a saját fiát http://www.life.hu/csalad/20151130-david-beckham-trollkodott-kicsit-a-fia-oldalan-vicces-helyzet-alakult-ki-koztuk.htmlA menő exfocista kicsit trollkodott a saját fia Instagram oldalán. Több kommentelő is megjegyezte, hogy nagyot nevetett az apuka hozzászólásán. Család--Keresi a szüleit a magyar fiú, akinek Michael Jackson volt a pótapjahttp://www.life.hu/csalad/20151130-farkas-bela-a-magyar-majbeteg-kisfiunak-michael-jackson-volt-a-potapja-most-keresi-csaladjat.htmlFarkas Béla annak idején az életét köszönhette a pop királyának: Michael Jackson finanszírozta ugyanis a magyar kisfiú egyik életmentő műtétjét. A mára felnőtt fiatalember az RTL Klub "Keresem a családom!" című műsorában próbál fényt deríteni biológiai szüleinek kilétére. CsaládOrigoKate Winslet nem engedi telefonozni a lányát http://www.life.hu/csalad/20151130-kate-winslet-kikapcsoltatja-lanyaval-a-telefont-nem-hasznal-szamitogepet-a-sztar.htmlA színésznő nem rajong túlzottan a technikai kütyükért, ezért maga sem használ semmilyen számítógépes eszközt. A családjában is erre törekszik, főleg a gyermekeinél. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.