Megható pillanat: így találkozhatott újra édesanyjával Harry herceg

Dél-Afrika kép fotó Nelson Mandela Diana hercegnő Afrika Harry herceg elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves trónörökös egy dél-afrikai alapítványnál tette tiszteletét, ahol egy rég elfeledett kép erejéig újra láthatta szeretett édesanyját, Diana hercegnőt.
Forrás: AFP/Mujahid Safodien
Diana hercegnő és Nelson Mandela - A kép 2 hónappal a hercegnő halála előtt készült Forrás: AFP/Anna Zieminski

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepli 31. születésnapját - ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert tényt a walesi hercegről. A cikkért kattints ide!
Karácsonyi fotózáson járt Sarolta hercegnő, aki tiszta anyukája - Csodaszép fotók!http://www.life.hu/csalad/20151129-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kislanya-sarolta-hercegno-hatalmasat-nott.htmlA kis Saroltát legutóbb a keresztelőjekor láthattuk hivatalosan, novemberben azonban ismét fotózáson vett részt. A brit királyi család ugyanis csodálatos karácsonyi fényképeket készíttetett a kis hercegnőről. Család--Hoppá! Kiderült, miért van kiakadva Katalin hercegnére Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20151203-harry-herceg-elarulta-miert-van-kiakadva-katalin-hercegnere.htmlAmikor a királyi család hivatalos megjelenéseit fotózza a sajtó, Herry herceg nem nagyon látható Katalinnal karöltve. Most kiderült, mivel megy a fiatal herceg idegeire sógornője. Család--Megvan az eddigi legjobb kép Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/news/20151202-harry-herceg-egy-kutyaval-raz-kezet-instagramon.htmlAkkor most a kutya, vagy a brit trónörökös cukibb ezen a képen? News--Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigoEttől zengett a Buckingham-palota! Íme, az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körülhttp://www.life.hu/news/20151125-katalin-hercegne-5-botranya-amelyet-nem-felejtunk-el.htmlHa az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek.News--Így változnak a férfiak Disney hercegnővé - Vicces videó!http://www.life.hu/trend/20151124-disney-hercegno-maszkiroznak-tobb-pasit-a-nevetest-garantalt.htmlMiért ne lehetne egy királylánynak szőrős lába? Néhány vállalkozó kedvű jelentkezőt elmaszkíroztak gyermekkorunk kedvenc mesehőseivé. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.