Keira Knightley terhesség 2015 Kanye West szülés gyerekek kim kardashian család sztárok Justin Timberlake Katalin hercegné Vilmos herceg Priscilla Chan Saint West Sarolta hercegnő Charlotte hercegnő Mark Zuckerberg Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2015-ös év sem volt híján családi drámáknak, csodás egymásra találásoknak vagy éppen régóta várt gyermekáldásnak. Mivel az első két témával korábban már foglalkoztunk, jöjjenek most az idei év újszülött celebcsemetéi!

Saint West

...bizony. Az egész világ legnagyobb örömére idén decemberben megszületett Kim Kardashian és Kanye West szent gyermeke. A legelső hírek arról szóltak, hogy a kisded a találó Yeezus, azaz Jézus nevet kapta, de a szülők mégsem voltak ennyire bátrak. Kardashiannéknál már hagyománya van egyébként a bizarr gyerekneveknek, kislányukat anno North Westnek (Északnyugat) nevezték el. A kissé egocentrikus apuka eddig még csak Steve Jobshoz hasonlítgatta magát, most már legalább azt is elmondhatja, hogy egy szent gyermek édesapja.

Kim Kardashian első gyermekét, North Westet öleli magához, sajnos a kis Saintről még nem láthattunk fotót Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Maxima Zuckerberg

A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek a felesége, Priscilla Chan december 1-jén adott életet első közös gyermeküknek. A kis jövevény érkezését Zuckerberg a Facebookon jelentette be, mégpedig egy lányának, Maxnek címzett levélben, amiben leírta, hogy mint szülő, reméli, hogy gyermeke majd egy jobb világban nőhet fel, mint a miénk, és hogy apaként ő is mindent megtesz majd azért, hogy ez így is legyen. Hogy ezt bizonyítsa, Zuckerberg a Facebook részvényeinek 99%-át jótékony célra ajánlotta fel. A levelet többek közt Bill Gates és Arnold Schwarzenegger is lájkolta.

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan gyermekükkel, Maxima Zuckerberggel Forrás: AFP

Charlotte Elizabeth Diana, brit királyi hercegnő

Májusban robbant csak az igazi cukiságbomba, megszületett ugyanis Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, a brit trón negyedik várományosa, aki a Charlotte Elizabeth Diana, vagyis a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta. A csöppség névválasztásában több rokonra is reflektáltak: a Sarolta a Károly női változataként ismert (helló, Károly herceg!), ezenkívül pedig Katalin édesanyjának, Carole Middletonnak az utóneve, az Erzsébet egyértelműen a királynő felé tett gesztus, a Diánával pedig Vilmos édesanyjának, a néhai Diana hercegnőnek állítottak emléket. A brit lapok már a csöppség megszületésekor "az új Dianájukként" és a nép hercegnőjeként emlegették a kislányt.

Katalin hercegné Charlotte hercegnővel Forrás: AFP/Matt Dunham

Edie Righton

Keira Knightley és zenész férje, James Righton első gyermeke idén májusban látta meg a napvilágot. A színésznő nem nagyon szeretett a terhességéről beszélni, gyermeke nemét is csak azután árulta el, hogy megszületett. Ennél többre azonban a szülés után sem volt hajlandó, a nevére egészen augusztusig várnunk kellett, akkor egy Elle interjúban lerántotta a leplet: a poronty a nem túl bonyolult Edie nevet kapta. A kis Edie - sok más celebbabával ellentétben - nem a rivaldafényben éli mindennapjait, szüleik nem igazán mutogatják sem közösségi oldalaikon, sem a magazinok hasábjain.

Keira Knightley Edie-vel Forrás: Northfoto

Silas Randall Timberlake

Jessica Biel sem verte nagydobra várandósságát, csak idén januárban törte meg a csendet, és ismerte el terhességét. Justin Timberlake és Jessica Biel kisfia végül áprilisban született meg, és a Silas Randall Timberlake nevet kapta - középső nevét édesapja középső nevéről, illetve nagypapája keresztnevéről kapta. Jimmy Fallon talkshow-jában Timberlake az apaságot a következőképpen jellemezte: "Őrülten csodálatos, a világ leghihetetlenebb dolga, ami valaha is történhetett velem." A lelkes apuka abba is beavatta a közönséget, hogy kisbabájuk első szava a "dada" volt.

"Team" Timberlake, a Timberlake csapat Forrás: Instagram/Justin Timberlake

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.