találkozás Ördög Nóra Mikulás Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába készült a nagy találkozásra, bizony meglepte a nagyszakállú Mikulás Nánási Micit, aki inkább anyukája biztonságos közelségét kereste.

Ördög Nóri a családjával hétvégén Miskolctapolcára utazott, ahol találkozhattak a finn Mikulással, Joulupukkival. Amikor megérkezett a várva várt vendég, az álomszép Mici bizony megilletődött egy kicsit.

Filléres karácsonyi ajándékok, amiknek mindenki örülni foghttp://www.life.hu/csalad/20151204-apro-finomsagok-amiknek-mindenki-orul-kave-tea-bonbon.htmlTe is azt gondolod, hogy a karácsonynak nem kell feltétlenül a méreg drága ajándékokról és luxusmeglepetésekről szólnia? Nos, igen a karácsony a szeretet ünnepe - nem az ajándék mérete, netán ára, hanem a szándék a fontos. CsaládThinkstockSzerencsétlen szerencsések - A kidobott szelvényhttp://www.life.hu/csalad/20151205-szerencsetlen-szerencsesek-a-majdnem-nyertesek.htmlNem elég jól tippelni, meg is kell tudni tartani a szerencsét! Az alábbi majdnem szerencsésekkel jól kitolt a sors: a milliók helyett csak kétségbeesés és bizonytalanság lett a jutalmuk. CsaládThinkstockApja hamvaiból csináltatna tetoválást Aureliohttp://www.life.hu/csalad/20151208-aurelio-apja-hamvaibol-csinaltatna-tetovalast.htmlA Való Világ hatodik szériájának győztese november végén vesztette el édesapját. A búcsúztató már megvolt, Aurelio pedig teljesítette apja utolsó kívánságát. Család--Kim Kardashianék mindenkit átvertek kisfiuk nevévelhttp://www.life.hu/csalad/20151208-kim-kardashian-es-kanye-west-kisfianak-igazi-nece-saint-west.htmlDecember 5-én adott életet karácsonyra várt fiának Kim Kardashian. A kisbaba valódi nevét végül tegnap jelentették be, amikor már az egész világon eltrejdt, hogy a babát Yeezusnak keresztelték. Család--Így fog telni a kis Charlotte hercegnő első karácsonyahttp://www.life.hu/csalad/20151207-igy-telik-majd-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-karacsonya.htmlVilmos herceg egy nemrég adott interjújában számolt be arról, hogy tölti az ünnepeket az immár négytagúra bővült család. Család--Tápláló, egészséges és finom - Íme, a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/csalad/20151204-harom-egeszseges-es-taplalo-szendvics-reggelire.htmlReggelente valami egészséges, mégis kiadós finomságot szeretnél enni? Olyat, amit könnyedén magaddal vihetsz a munkahelyedre, vagy akár a gyerekeknek is el tudsz csomagolni? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.