Sarka Kata modell vattacukor műsorvezető tiltás csokoládé egészséges táplálkozás gyorsétterem nevelés étkezés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden édesanya, úgy Sarka Kata is a legjobbat szeretné kislányának, Noncsinak, és fiának, Dávidkának. A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kifaggatta, mi az, amitől nagyon óvja gyerekeit.

Ha tiltott gyümölcs, akkor az Sarka Katáéknál egy bizonyos édességre vonatkozik. A Life.hu sztárszerzője és a LifeNetwork csatorna műsorvezetője elárulta, mi az, amit semmiképp sem ad nassolnivalóként Noncsinak és Dávidkának:

Így ébresztette gyermekeit Sarka Kata - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20151027-sarka-kata-es-gyermekei-elvezik-az-oszi-szunetet-cuki-csaladi-foto.htmlA gyönyörű műsorvezető és gyermekei a héten még több időt tölthetnek együtt, hiszen tombol az őszi szünet. Kata most egy közös fotót posztolt a reggeli ébredés után. CsaládOrigoSzívmelengető videó! Sírva fakadtak a gyerekek a karácsonyi ajándék láttán http://www.life.hu/csalad/20151209-meghato-video-edesapjukat-kaptak-karacsonyra-a-gyerekek-sirtak-oromukben.htmlAlfie és Lilly nem is gondolták, hogy idén egy igazán különleges meglepetés várja őket az ünnepek alkalmával. A megható pillanatról felvétel is készült. CsaládThinkstockTündéri szelfit készített Sarka Kata és Hajdú Tarahttp://www.life.hu/csalad/20151213-tunderi-szelfit-keszitett-sarka-kata-es-hajdu-tara.htmlSarka Kata ennivalóan cuki fotót tett közzé Facebookon.Család--Filléres karácsonyi ajándékok, amiknek mindenki örülni foghttp://www.life.hu/csalad/20151204-apro-finomsagok-amiknek-mindenki-orul-kave-tea-bonbon.htmlTe is azt gondolod, hogy a karácsonynak nem kell feltétlenül a méregdrága ajándékokról és luxusmeglepetésekről szólnia? Nos, igen, a karácsony a szeretet ünnepe – nem az ajándék mérete, netán ára, hanem a szándék a fontos. CsaládThinkstockÍme, Katalin hercegné titkos nevelés elveihttp://www.life.hu/csalad/20151214-katalin-hercegne-normalis-gyerekkort-akar-biztositani-gyerekeinek.htmlKatalin és Vilmos herceg gyermekei már most Nagy-Britannia legnagyobb sztárjai. Katalin hercegné azonban tartja magát ahhoz az elképzeléséhez, hogy normális, középosztálybeli gyerekkort biztosít nekik. Család--Amber Heard szerint mostohaanyának lenni hatalmas ajándékhttp://www.life.hu/csalad/20151113-amber-heard-johnny-depp-felesege-imad-mostohaanya-lenni.htmlJohnny Depp feleségét dögös szerkóban fotózta brit Marie Calire, majd interjút is készítettek vele, amelyben meglepő dolgokat mondott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.