Örömhír! Megszületett Dwayne Johnson kislánya

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Születés kisbaba színész Dwayne Johnson apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztár és párja, Lauren Hashian első közös gyermeke tegnap látta meg a napvilágot Los Angelesben. A mama és a baba is jól vannak. 

Egy családhoz közeli barát nyilatkozata szerint a büszke apuka alig várta már kislánya születését, ami nagyon érzelmes és megható volt. A sztárnak az előző kapcsolatából már van egy gyermeke, aki ebben az évben lett 14 éves - írja az Eonline!

Forrás: AFP/Robyn Beck
Sarka Kata elárulta, mitől tiltja a gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20151216-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-elarulta-mitol-tiltja-a-gyerekeit.htmlMint minden édesanya, úgy Sarka Kata is a legjobbat szeretné kislányának, Noncsinak, és fiának, Dávidkának. A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kifaggatta, mi az, amitől nagyon óvja gyerekeit. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSosem látott kép Károly hercegről és Camilla hercegnéről http://www.life.hu/news/20151217-karoly-herceg-es-camilla-hercegne-sosem-latott-kepe-kerul-a-karacsonyi-udvozlolapra.htmlA brit hercegi pár egy eddig sosem látott képpel díszített üdvözlőlapot küld majd ismerőseinek karácsonyra. A róluk készült tündéri fotón pedig szerelmesebbek, mint valaha. News--Kamufotózásokat szervezett az ausztrál divattervező, hogy fogdoshassa a modellekethttp://www.life.hu/news/20151216-shardie-hourani-divattervezo-kamufotozason-fogdosta-a-modelleit.htmlShardie Hourani divattervező azért szervezett nem hivatalos fotózásokat, hogy a modelleket tapogathassa. News--Megható: így lehetett ott a rákban elhunyt kislány édesanyja esküvőjénhttp://www.life.hu/csalad/20151217-amanda-crowe-free-menyasszony-rakban-elhunyt-kislanya-is-rakerult-az-eskuvoi-kepekre.htmlAmanda Crowe Free kislánya, Azalee két évvel ezelőtt halt meg rákbetegségben. A menyasszony fotósa azonban elintézte, hogy Azalee is rákerüljön Amanda esküvői fényképeire. CsaládOrigoKucsera Gábor: „Főállású apa vagyok"http://www.life.hu/csalad/20151217-kucsera-gabor-kajakos-jelenleg-foallasu-apa-felesege-tapai-szabina-pedig-dolgozik.htmlAz egykori kajakos háztartásbeli lett, amióta nem jár edzésre: gyermeket nevel, mos, takarít. Család--A Tóth testvérek szeretettel oldják fel a konfliktust - Intim vallomáshttp://www.life.hu/csalad/20151217-toth-gabi-enekesno-es-testvere-vera-enekesno-harom-eve-bekultek-ki-karacsonykor.htmlTóth Gabi és Vera egy hosszan tartó konfliktus után három évvel ezelőtt éppen karácsonykor békültek ki egymással. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.