A Tóth testvérek szeretettel oldják fel a konfliktust - Intim vallomás

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi karácsony Tóth Vera összeveszés kibékülés testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Vera egy hosszan tartó konfliktus után három évvel ezelőtt éppen karácsonykor békültek ki egymással.

Vera őszintén mesélte el, hogyan történt meg a kibékülés húgával, azon a bizonyos szentestén – írja a Story.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Megjött Gabi. Kicsit szanaszét volt, és a levegő is megfagyott egy pillanatra, de a felszínes csevegést lassan felváltotta a gyermekkori kacaj és az olaszos családi zsivaj. A szeretet megoldotta a konfliktust, meg persze a család jelenléte" – mesélte Vera.

Nagy Nikoletta szépségkirálynő a negyedik kedvence a Miss Universe verseny közönségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-nagy-nikoletta-magyar-szepsegkiralyno-a-negyedik-a-miss-universe-vilagverseny-kozonsegszavazasan.htmlA magyar versenyző is bekerült a világverseny 5 legszebb hölgye közé a nem hivatalos közönségszavazáson. TV + Sztárok--Jordan Smith, Király Viktor ellenlábasa nyerte a Voice-thttp://www.life.hu/sztarok/20151217-jordan-smith-nyerte-az-amerika-voicet.htmlAz a srác nyerte meg az amerikai The Voice idei évadát, aki egy korábbi párbajadásban majdnem kiejtette Király Viktort - írja az Origo. TV + Sztárok--Bereczki Zoli becserkészte Palya Beáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-bereczki-zoli-es-palya-bea-kozos-eneklesre-keszulnek.htmlKét elsőre igencsak különbözőnek tűnő ember talált egymásra a magyar zenei világban, akikről ráadásul az is kiderült, hogy mennyire hasonlóak. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián rávette kislányát, hogy káromkodjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20151216-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-kislanya-igy-karomkodik.htmlA magyar macsó bebizonyította: lánya, Natasa Zselyke több ezer kilométer távolságból is hallgat az apai szóra. TV + Sztárok--Komoly fogadást veszített el Sebestyén Balázs: Megkopasztják!http://www.life.hu/sztarok/20151216-sebestyen-balazs-musorvezeto-kopasz-lesz.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Sebestyén Balázs nagy téttel kötött fogadást Rákóczi Ferivel. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka helyretette az arcával visszaélő csaló prostithttp://www.life.hu/sztarok/20151216-kapocs-zsoka-felhivta-az-arcaval-visszaelo-csalo-prostit.htmlEgy örömlány Zsóka képével hirdette magát, amit a színésznő nem hagyott annyiban: felhívta őt telefonon, hogy helyretegye a dolgot. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.