Cuki! Jedinek öltöztette újszülött kislányát Mark Zuckerberg

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg -
fénykard Star Wars Jedi kislány Csillagok háborúja Mark Zuckerberg újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces fotót osztott meg nemrég született kislányáról, Maxről a Facebook-vezér.

Kis fénykarddal, mini Csubakkával, Darth Vaderrel és a jedi lovagokat megillető köpenyben pózol Mark Zuckerberg szeme fénye, a nemrég született Max Zuckerberg. A Facebook atyja hivatalos közösségi oldalán osztotta meg a pillanatot, amikor kislányából Star Wars rajongó lett. Nagyon cuki!

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg kislánya december elején született meg, a világ egyik legfiatalabb milliárdosa pedig azóta élvezi az apaság adta örömöket: nézd meg itt, hogyan tette tisztába a kis Maxet!

Miért vállalunk gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151208-miert-vallalnak-es-miert-nem-vallalnak-az-emberek-gyereket.htmlMiért vállalnak, vagy éppen miért nem vállalnak a nők gyermeket? A tudatos gyermektelenség árnyalatait egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, és azt is kiveséztük, miért nem állnak készen a mai huszonévesek a szülésre. A gyermekvállalás és az anyaság valódi okairól azonban mind ez idáig nem volt szó.Család--Boldog karácsonyt! Először látható egy képen Vilmos herceg és kis családjahttp://www.life.hu/csalad/20151218-vilmos-herceg-katalin-hercegne-gyorgy-herceg-es-charlotte-hercegno-egy-kepen-karacsony-alkalmabol.htmlNézd meg, mennyit nőtt a kis Charlotte hercegnő és bátyja, György herceg! CsaládOrigoKucsera Gábor: „Főállású apa vagyok"http://www.life.hu/csalad/20151217-kucsera-gabor-kajakos-jelenleg-foallasu-apa-felesege-tapai-szabina-pedig-dolgozik.htmlAz egykori kajakos háztartásbeli lett, amióta nem jár edzésre: gyermeket nevel, mos, takarít. Család--Hajdú Pétert megváltoztatta a családhttp://www.life.hu/csalad/20151217-hajdu-peter-musorvezetot-megvaltoztatta-a-csalad-errol-edesanyja-zsuzsanna-vallott.htmlA műsorvezető édesanyja egy interjúban mesélt arról, hogyan változtatta meg fiát a házasság. Család--Elindult Berki Krisztián kislányának filmes karrierje http://www.life.hu/csalad/20151217-berki-krisztan-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-kislanyanak-natasanak-a-filmes-karrierje-elindult.htmlÚgy tűnik, a kis Natasa Zselyke intenzíven érdeklődik a kamerák világa iránt, hiszen már nem először próbálta ki magát operatőrként. Család--Vásárlás szupergyorsan - a trükk, ami mindent viszhttp://www.life.hu/csalad/20151216-gyors-es-konnyu-vasarlas-a-4g-segitsegevel.htmlUtálod a tömeget és szeretnél hamar túllenni a karácsonyi ajándékvásárláson? Mutatunk egy trükköt, amivel felgyorsíthatod az eseményeket... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.