Igencsak drága óvodába jár januártól György herceg

Forrás: AFP/Chris Jackson -
óvoda óvodás Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg Anmer Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már maga az montessori-i óvoda is megerősítette a hírt, miszerint Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke hamarosan az intézményük tanulója lesz. 

14 ezer forintnak megfelelő összegbe fog kerülni naponta György herceg szüleinek, hogy az előkelő montessori-i óvodába járhasson - adta hírül a The Telegraph.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A lap szerint a 2 éves kis trónörökös, akiről nemrég kis családjával együtt készült fotó karácsony alkalmából, januártól kezdi meg az iskolaelőkészítőt az intézményben, amely nem messze található Vilmos herceg és Katalin hercegné norfolki birtokától, Anmer Halltól. Az óvodához csakis magánúton lehet eljutni, így György herceg és családja távol tud maradni a nyilvánosságtól és a lesifotósok zaklatásától.

A brit lapnak az óvoda vezetője elmondta: György herceg ugyanolyan különleges bánásmódban fog részesülni, akárcsak a többiek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.