Schobert Norbiék végigsírták a karácsonyt

műtét Rubint Réka Schobert Lara Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka karácsonykor posztolta Facebook-oldalára, hogy borzalmas hírt kaptak kislánya, Lara lováról.

Schobert Lara kedvenc lovának karácsonykor eltört a lába, ami miatt nagyon szomorú perceket élt meg a család. A műtétre szoruló gyönyörű állatról Norbi osztott meg újabb információkat közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/ Schobert Norbi

„Nem hittem, hogy karácsonykor többször sírni fogok. Emlékeztek, Réka kérte a lelki segítségetek, hogy ne legyen fájdalom. Lara lovának a lába valahogy eltört a boxban. Vagy 8 hónap gipsz és fennáll a veszély, hogy az átterheléstől elpusztul, vagy műtét, ahol 75% a túlélési esély, de újra egészséges paci lehet, ha nem is versenyló. Én nem hittem, hogy ló és lovasa közt ilyen ragaszkodás lehet, hiszen soha nem voltam lovas, bár a kutyámmal ezt többször átéltem. Lara esténként sírva bújt közénk. Hozta a kis spórolt pénzét, hogy odaadja a műtétbe, mert így szerinte a Jóisten látja és megkegyelmez nekik. Egy ártatlan gyereknek és egy ártatlan kislánynak. Miért is kell megkegyelmezni? Vívódtam hitemben is, de fohászkodtam újra. Most örömmel tudatom, hogy a műtét sikerült, Herceg ráállt a lábára és a lovas is nagyon boldog. Ez a legszebb karácsonyi ajándék. Ma elviszem hozzá” - írta Norbi a megható sorokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.