Sztáranyukák, akik az otthon szülést választották

2016.01.01. 18:16

Idehaza az otthon szülés témája még igencsak megosztja a társadalmat - a hírességek között azonban bőven akadnak olyan celebanyukák, akik az oltalmat nyújtó családi otthon falai között adtak életet csemetéjüknek. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik viszolyogtak a kórházak rideg, steril atmoszférájától.

Gisele Bündchen

A brazil szupermodell otthon, a fürdőkádban adott életét mindkét gyermekének. Kisfia, Benjamin 2010-ben, míg lánya, Vivian Lake 2012-ben született. Az anyuka elmondása szerint alaposan felkészült a szülésekre, sokat jógázott és meditált. A riói Globo TV-nek pedig így nyilatkozott első gyermeke világra jövetele után: "Cseppet sem fájt a szülés".

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

 

Pamela Anderson

Az egykori Baywatch-sztár is az otthon szülést és a fürdőkádat választotta, anno így nyilatkozott döntéséről: "Mindkét alkalommal otthon szültem, vízben, egy szülésznő segítségével, természetesen, bármiféle fájdalomcsillapítás nélkül".

Forrás: AFP/Mike Windle

 

Cindy Crawford

A szupermodell egy interjúban elmesélte, mit élvezett leginkább abban, hogy otthona falai között adhatott életet gyermekeinek. Ahogy mondta, a legnagyobb előny a kényelem volt. "Nem szűrődtek be rémisztő hangok, zajok a folyosóról, nem rohangáltak körülöttem az emberek. Csak én voltam ott nyugalomban a gyermekemmel. A szülés után már a férjemmel vacsorázhattam."

Forrás: AFP/Mark Ralston

 

Demi Moore

Demi Moore a Bruce Willisszel közös mind a három gyermekét - a most már nővé érett Tallulah-t, Rumert és Scoutot - otthon szülte.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jennifer Connelly

A gyönyörű színésznő szintén otthonában, a fürdőkádban szülte meg harmadik gyermekét 2011-ben. Jennifer így beszélt a kis Agnes születéséről: "Három és fél hónapja adtam életet a kislányomnak, Agnesnek, és mint sok nő, otthon hoztam a világra. De szemben sok más asszonnyal, az én szülésemet egy szakképzett szülésznő segítette."

Forrás: AFP/Valerie Macon

 

Gisele BündchenDemi MooreCindy CrawfordPamela AndersonJennifer Connellyhírességotthonszüléssztárok