Gyönyörű nagylány lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly gyermekéből, Pankából

Gesztesi Károly Liptai Claudia Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a lélegzetünk is elakadt Liptai Claudia legújabb fotójától, melyet magáról és Gesztesi Károllyal közös gyermekéről töltött fel. Gesztesi Panka csodaszép nagylánnyá cseperedett. 

A gyönyörű műsorvezető közösségi oldalára töltött fel egy közös képet lányával, amit A Játékkészítő előadásán csinált magukról. A fotó láttán pedig a lélegzetünk is elállt, Liptai Claudia és Gesztesi Károly gyermekéből ugyanis gyönyörű nagylány lett. Az anyukájáéhoz hasonló, visszafogott smink is remekül áll neki. Retteghetnek a szülők, hiszen lányukat nemsokára udvarlók hada ostromolja majd.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia
Hámori Ildikó: "A szeretet valójában munka"http://www.life.hu/csalad/20151230-hamori-ildiko-szerint-a-szeretet-valojaban-kemeny-munka.htmlMár három generáció él együtt Hámori Ildikóék családjában azzal, hogy lánya, Szinetár Dóra és újdonsült férje, Makranczi Zalán is hozzájuk költöztek. Hámori Ildikó ezzel kapcsolatban elmondta: a szeretet bizony kemény munka. Család--Szandi gyermekei is imádnak énekelni http://www.life.hu/csalad/20151230-szandi-gyermekei-imadnak-enekelni-az-egesz-hazban-zene-szol.htmlAz énekesnő gyermekei anyjuktól örökölték a zene szeretetét, Szandi pedig a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak azt is elárulta, hogyan telnek a zenével átitatott mindennapok a családjukban. Család--Berki Natasa Zselyke és Hódi Pamela mókázásánál nincs ma tündéribbhttp://www.life.hu/csalad/20151229-berki-natasa-zselyke-es-hodi-pamela-egyutt-mokaznak.htmlHa mókázásról van szó, Hódi Pamela és tündéri kislánya, Berki Natasa Zselyke nem ismernek határokat. CsaládOrigoAnne Hathaway pocakja egyre kerekebb - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151223-anne-hathaway-pocakja-egyre-jobban-kerekedik.htmlEgyre gömbölyűbb a gyönyörű színésznő pocakja, aki első gyermekét várja férjétől, Adam Shulmantól. Család--Örömhír! Hugh Grant negyedjére is apa letthttp://www.life.hu/csalad/20151222-megszuletett-hugh-grant-negyedik-gyereke.htmlMegszületett Hugh Grant negyedik gyermeke, akit svéd barátnője, Anna Eberstein hozott világra. Család--Gesztesi anyja tehetetlennek érzi magát - Nem tud segíteni fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20151221-gesztesi-karoly-anyja-nem-tud-segiteni-fian-akiert-nagyon-aggodik.htmlNagyon aggódik fiáért Gesztesi Károly édesanyja, Gesztesi Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy tehetetlennek érzi magát a jelenlegi helyzetben. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.