Szandi gyermekei is imádnak énekelni

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
zene gyerekek család ének Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyermekei anyjuktól örökölték a zene szeretetét, Szandi pedig a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak azt is elárulta, hogyan telnek a zenével átitatott mindennapok a családjukban. 

Igazi idilli, zeneszerető család Szandiéké: az énekesnő házimunka közben is imádja hallgatni ahogyan férje, Bogdán Csaba zongorázik. Gyermekeik pedig rajonganak az éneklésért. "Onnan tudom, hogy merre járnak éppen a házban, hogy hallom őket énekelni" - mondta az énekesnő. Bővebben a Life.hu videójában.

Férje miatt nem lehetett harmadik gyermeke Bombera Krisztinánakhttp://www.life.hu/csalad/20151229-bombera-krisztina-ferje-nem-akart-harmadik-gyereket.htmlBombera Krisztina a Hot! magazinnak árulta el, mennyire vágyott volna egy harmadik gyermekre, férje miatt azonban nem teljesülhetett az álma. Család--Berki Natasa Zselyke és Hódi Pamela mókázásánál nincs ma tündéribbhttp://www.life.hu/csalad/20151229-berki-natasa-zselyke-es-hodi-pamela-egyutt-mokaznak.htmlHa mókázásról van szó, Hódi Pamela és tündéri kislánya, Berki Natasa Zselyke nem ismernek határokat. CsaládOrigoMajka tündéri kisfia ugyanolyan nagydumás, mint apukájahttp://www.life.hu/csalad/20151223-majoros-marian-apukajahoz-hasonloan-nagydumas.htmlA Kocka ünnepi adásában ezúttal a sztárok teszik próbára ügyességüket. Majoros Péternek felesége és kisfia szurokoltak, Marián pedig azt is bebizonyította, ugyanolyan nagydumás, mint édesapja. CsaládOrigoÖrömhír! Hugh Grant negyedjére is apa letthttp://www.life.hu/csalad/20151222-megszuletett-hugh-grant-negyedik-gyereke.htmlMegszületett Hugh Grant negyedik gyermeke, akit svéd barátnője, Anna Eberstein hozott világra. Család--Gesztesi anyja tehetetlennek érzi magát - Nem tud segíteni fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20151221-gesztesi-karoly-anyja-nem-tud-segiteni-fian-akiert-nagyon-aggodik.htmlNagyon aggódik fiáért Gesztesi Károly édesanyja, Gesztesi Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy tehetetlennek érzi magát a jelenlegi helyzetben. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huSzívszorító sorok! Íme egy rákos anya, Heather McManamy utolsó üzenete szeretteinekhttp://www.life.hu/csalad/20151220-egy-rakos-anya-heather-mcmanamy-utolso-uzenete-szeretteinek.htmlKét évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot Heather McManamy-nál, a nő néhány nappal ezelőtt, 36 évesen feladta a küzdelmet a kórral. Búcsúzóul egy szívszorító üzenetet fogalmazott meg szeretteinek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.