Micsoda luxus! Ebben a thaiföldi villában nyaral Angelina Jolie és Brad Pitt

Brad Pitt pihenés luxus Thaiföld család Angelina Jolie villa nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két szint, edzőterem, medence és csodálatos kilátás - nézz be a villába, ahol a Brangelina házaspár és hat gyermeke tölti jól megérdemelt pihenését!

Van esetleg félretett 5 millió foritntnak megfelelő összeged? Akkor akár te is eltölthetsz egyetlen éjszakát azon a tengerparti üdülőhelyen a thaiföldi Phuketben, ahol jelenleg Angelina Jolie és Brad Pitt élvezi az ötcsillagos kiszolgálás minden kényelmét hat gyerekével együtt.

Forrás: Amanpuri

A Page Six hírei szerint a hollywoodi sztárpár és népes családja egy kétszintes villában nyaral jelenleg, amelyhez saját, külön bejáratú medence, edzőterem, illetve mini pagodák is jár, miközben egy nyolcfős személyzet lesi minden kívánságukat és óhajukat.

Forrás: Amanpuri

A US Weekly szerint a família rendszeresen megy hosszabb utakra luxusjachtjukon, úsznak a tengerben, minigolfoznak, vásárolnak, és járnak abba a hindu templomba, ahol Angelina imádkozik.

Forrás: Amanpuri

Sajnos a házaspár 12 éves fia, Pax számára nem alakult eddig túl jól az ázsiai körüt thaiföldi része: kattints ide a részletekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.