De édes! Ben Affleck és Jennifer Garner kislánya mindenkit elbűvölt

Forrás: Northfoto -
béke válás Ben Affleck Jennifer Garner rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei válása ellenére kiegyensúlyozottnak és nagyon boldognak fest Ben Affleck és Jennifer Gerner közös lánya, Seraphina.

A kislányt nemrégen lesifotósok kapták lencsevégre széles vigyorral és egy tündéri rózsaszín szőrős hajpánttal, amivel nagyon édesen festett. A sztárpár egyébként igyekszik halkan és békében rendezni a válást, hogy három közös gyermekük a lehető legkönnyebben vészelje át a nehéz időszakot.

Forrás: Northfoto

Továbbra is együtt él a válófélben lévő Jennifer Garner és Ben Affleck

Bár saját bevallásuk szerint bosszantó, mégis ugyanazon az otthonon osztozik továbbra is az egykori hollywoodi házaspár. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Brájen, Frodó, vagy Búzavirág - Szerinted melyik a legbénább magyar utónév?http://www.life.hu/csalad/20160104-legfurcsabb-fiu-es-lany-utonevek-keresztnevek.htmlA Kovács Pistikék és Szabó Erzsikék kora lejárt - a jövő a Dzsúlióké, Gandalfoké vagy éppen Kalpavalliké, már ami a legifjabb generációk kereszneveit illeti. Íme a szubjektív Life.hu toplista, a legfurább utónevek lajstroma. Család--Berki Krisztián családja igazi fenevaddal pózolthttp://www.life.hu/csalad/20160104-berki-krisztian-csaladja-fenevaddal-pozolt-amerikaban-egy-hokimeccsen.htmlEgy hatalmas, vérszomjas tigris előtt pózolt Krisztián, Pamela és a kis Nati - megijedni azonban nem kell, nem kapta be őket a hatalmas állat. Család--Megszületett Janicsák Veca kislánya - Itt az első fotó a babáról!http://www.life.hu/csalad/20160104-janicsak-veca-megmutatta-a-kislanyat-vilagra-jott-emma-az-enekesno-elso-gyermeke.htmlAz énekesnő maga osztotta meg az örömhírt a hivatalos Facebook oldalán, ahol egy szelfit is közzé tett a kisbabájával. Család--Gólyahír! Az első gyermekét várja Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/csalad/20160104-bar-refaeli-szupermodell-elso-gyermeket-varja.htmlSzeptember végén hatalmas lagzi keretében házasodott össze a szupermodell, Bar Refaeli és párja, Adi Ezra. Nemrég kiderült, az új évet már kismamaként köszöntötte a sztár. Család--Hatalmas pocakjával kívánt boldog új évet Anne Hathawayhttp://www.life.hu/csalad/20160104-anne-hathaway-hatalmas-pocakjaval-bikiniben-kivant-boldog-uj-evet.htmlPontosan nem tudni, hányadik hónapban jár az Oscar-díjas színésznő, aki első babájával terhes, de az biztos, hogy már nagyon szépen gömbölyödik a pocakja. Család--Halott testvére hamvaiból készített tetoválást egy nő http://www.life.hu/csalad/20160104-testvere-hamvaibol-keszitett-tetovalast-egy-fiatal-no-testvere-leukemiaban-hunyt-el.htmlNicola Hollands húga nagyon fiatalon, 22 évesen halt meg leukémiában. A nő különleges módot választott arra, hogy a testvére örökre vele maradjon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.