terhesség TV2 apaság Curtis Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csilla kicsit tartott tőle, hogy sejtését megossza Curtissel. Vajon leesik a rappernek, mire utal párjánál a fáradékonyság?

Curtis egy hosszú éjszaka után fáradtan ébredt, és egyből kedvese vallomásával kellett szembesülnie.„Furcsán érzem magam, kívánós és fáradékony vagyok, érzékenyek a melleim, nem tudom érted-e mire célzok" – mondta Csilla. Curtis természetesen értette a célzást, és reménykedik, hogy végre apai örömök elé nézhet.

Kiírták a Barátok közt egyik fontos karakterét, Schneider Róbertethttp://www.life.hu/sztarok/20160105-kiirtak-a-sorozatbol-pasztor-tibort-gyilkossag-aldozata-lett-a-jokepu-uzletember.htmlPásztor Tibor karakterét könyörtelenül kiírták a sorozat készítői - gyilkosság áldozata lett. Hogy ki is végzett vele, egyelőre nem derült ki. TV + Sztárok--Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője http://www.life.hu/sztarok/20160105-dr-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszor-szeretoje-vagyoni-kovetessel-allt-elo-a-csaladdal-szemben.htmlAz elhunyt orvosprofesszor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Andi nem költ a milliós bankszámlájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160104-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-nem-kolt-a-millio-forintos-bankszamlajarol.htmlA X-Faktor győztese elárulta, hogy szépen gyűjtögeti a pénzét és csak a legszükségesebb dolgokra költ a nyereményéből. TV + Sztárok--A dubaji luxusban napoztatja melleit VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-vv-seherezade-dubajban-elvezi-a-napsutest.htmlMíg mi itthon 3 réteget veszünk a kabát alá a hólapátoláshoz, addig VV Sehi egy szál bikiniben élvezi a napsütést és a luxust Dubajban. TV + Sztárok--Bangó Margit: „Életemben igazán csak egyszer tudtam szeretni"http://www.life.hu/sztarok/20160104-bango-margit-enekesno-elarulta-hogy-mire-vagyik-ebben-az-evben-es-miert-nem-akar-mar-tarsat-talalni.htmlAz énekesnő szomorú vallomással indította az évet és arról mesélt, hogy ő már nem tudna egy férfiban sem megbízni. TV + Sztárok--Király Linda szebb, mint valaha: Gyönyörű szelfit tett közzé!http://www.life.hu/sztarok/20160103-kiraly-linda-enekesno-szebb-mint-valaha-gyonyoru-szelfit-osztott-meg.htmlA csodálatos énekesnő, akinek leggyakrabban súlyingadozásáról szólnak a hírek, most egy igazán szép képet osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.