Végre kibékült lányával Courtney Love?

Forrás: Instagram/Courtney Love -
fotó lány Courtney Love Frances Bean Cobain család koncert Kurt Cobain kibékülés Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai Kurt Cobain felesége képmegosztó oldalára posztolt egy közös képet a Nirvana frontemberétől született lányával, Frances Bean-nel.

A jelek szerint sikerült félretenniük eddigi konfliktusaikat Kurt Cobain lányának, frances Bean-nek és feleségének, Courtney Love-nak.

Forrás: Instagram/Courtney Love

Az énekesnő Instagram oldalára töltötte fel az itt is látható fotót, amelyhez a következő sorokat írta:

Brájen, Frodó vagy Búzavirág - Szerinted melyik a legbénább magyar utónév?http://www.life.hu/csalad/20160104-legfurcsabb-fiu-es-lany-utonevek-keresztnevek.htmlA Kovács Pistikék és Szabó Erzsikék kora lejárt - a jövő a Dzsúlióké, Gandalfoké vagy éppen Kalpavalliké, már ami a legifjabb generáció keresztneveit illeti. Íme, a Life.hu szubjektív toplistája: a legfurább utónevek lajstroma. Család--Fekete-fehér házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160105-feher-boru-hiressegek-akik-fekete-boru-not-vettek-felesegul.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak.Család--Madonna a bíróságon kerül szembe fiávalhttp://www.life.hu/csalad/20160104-madonna-fia-rocco-guy-ritchievel-akar-elni.htmlAz énekesnő és Guy Ritchie közös fia nem akar többé anyjával élni, ezt pedig a bíróság előtt is el kell mondania. Család--Mégsem lesz apa Curtishttp://www.life.hu/csalad/20160106-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-megsem-lesz-apa-a-terhesseg-iteszt-negativ-lett.htmlA rapper szomorúan fogadta, amikor kiderült, hogy kedvese, Csilla mégsem vár babát. CsaládOrigoVilmos herceg: "Félek, hogy nem látom a gyerekeimet felnőni"http://www.life.hu/csalad/20160104-vilmos-herceg-fel-hogy-nem-latja-felnoni-a-gyerekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercege őszinte interjújában vallott arról, mennyire megváltoztatta őt az apaság. Család--Halott testvére hamvaiból készített tetoválást egy nő http://www.life.hu/csalad/20160104-testvere-hamvaibol-keszitett-tetovalast-egy-fiatal-no-testvere-leukemiaban-hunyt-el.htmlNicola Hollands húga nagyon fiatalon, 22 évesen halt meg leukémiában. A nő különleges módot választott arra, hogy a testvére örökre vele maradjon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.