Ambrus Attila: „Szép lenne, ha jövőre a gyermekünk is velünk lenne"

karácsony családalapítás viszkis rabló ünnep Ambrus Attila gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A viskis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra.

Ambrus Attilának hányatott gyermekkora volt, a karácsony sem volt szerető családi körben ünnepelve. Később a börtönben töltött hosszú évek alatt sem izgatta az egykori fenegyereket a szenteste, ám idén igazi varázslatos napokat élt át az ünnepek alatt – írja a Story.

Forrás: TV2

„Hamarosan ötvenéves leszek, ez volt az első olyan karácsony, amit igazi családdal ünnepelhettem. Amikor a kis csengő megszólalt, és Réka megszorította a kezem, bizony összeszorult a torkom. De szép is lenne, ha jövőre már a gyerekünk is velünk lehetne a fa körül" – mondta Attila.

Nyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockNádai Anikó kisfia először látott havat - Ennivaló fotó! http://www.life.hu/csalad/20160107-nadai-aniko-kisfia-patrik-imadta-a-hoesest-cuki-foto-az-egykori-villalakotol.htmlAz egykori villalakó már alig várta, hogy leessen az első hó, és megmutathassa kisfiának. A csöppség nagy élvezettel figyelte a hópelyheket - erről a büszke anyuka pedig egy fotót is posztolt. Család--Babát vár a sorozatban is egy párt alakító Keri Russell és Matthew Rhyshttp://www.life.hu/csalad/20160107-keri-russell-es-matthew-rhys-az-americans-sorozat-sztarjai-babat-varnak.htmlAz Americans két főszereplője a való életben is egy párt alkot. Keri Russell ráadásul négy hónapos terhes. Család--Megszületett Janicsák Veca kislánya - Itt az első fotó a babáról!http://www.life.hu/csalad/20160104-janicsak-veca-megmutatta-a-kislanyat-vilagra-jott-emma-az-enekesno-elso-gyermeke.htmlAz énekesnő maga osztotta meg az örömhírt a hivatalos Facebook-oldalán, ahol egy szelfit is közzétett a kisbabájával. Család--Berki Krisztián családja igazi fenevaddal pózolthttp://www.life.hu/csalad/20160104-berki-krisztian-csaladja-fenevaddal-pozolt-amerikaban-egy-hokimeccsen.htmlEgy hatalmas, vérszomjas tigris előtt pózolt Krisztián, Pamela és a kis Nati - megijedni azonban nem kell, nem kapta be őket a hatalmas állat. Család--"Nem természetes úton jött a világra" - Janicsák Veca a császármetszésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20160105-janicsak-veca-enekesno-kislanya-csaszarmetszessel-szuletett.htmlAz énekesnő kislánya egy hete született, és elmondása szerint Emma rendkívül nyugodt baba. A boldog anyuka pedig arról is vallott, miért döntött az orvosa a császármetszés mellett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.