Imádnivaló kép készült György herceg első bölcsis napjáról

Forrás: Instagram/Kensington Palace -
kép fotó bölcsőde György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a nagy pillanat, amelyre hónapok óta várunk: Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött gyermeke először lépte át bölcsődéje küszöbét.

A két és fél éves György herceg első napjáról hivatalos képek is készültek, amelyeket a Kensington Royal Palace közösségi médiás platformjain is megosztottak.

Ilyen cuki volt a kis trónörökös profilból:

Forrás: Instagram/Kensington Palace

És ilyen édesen nézegette a falrajzokat:

Forrás: Instagram/Kensington Palace

A képeket a HELLO! magazin információi szerint édesanyja, Katalin készítette.

Nem kellett senkinek Faludy György Kossuth-díjahttp://www.life.hu/kult/20151106-nem-kelt-el-faludy-gyorgy-kossuth-dija-a-targyaibol-tartott-arveresen.htmlNem kelt el Faludy György író, költő 1994-ben átvett Kossuth-díja a budapesti Pintér Aukciósházban tartott árverésen, amelyen a költő kiadatlan erotikus és más témájú verseit, leveleket, személyes tárgyakat, valamint köteteinek autográf javításokkal ellátott szerzői példányait kínálták az érdeklődőknek. KultOrigoVilmos herceg: "Félek, hogy nem látom a gyerekeimet felnőni"http://www.life.hu/csalad/20160104-vilmos-herceg-fel-hogy-nem-latja-felnoni-a-gyerekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercege őszinte interjújában vallott arról, mennyire megváltoztatta őt az apaság. Család--Klapka György nem tudja, ki lesz az örökösehttp://www.life.hu/csalad/20151207-klapka-gyorgy-uzletember-nem-tudja-ki-lesz-az-orokose.htmlAz üzletember volt a Mokka vendége, aki azt mesélte, el van keseredve, mert nem tudja, melyik gyermekének adhatná tovább az üzletét. Család--Fogalma sem volt arról, hogy a dán herceget mentette ki a vízbőlhttp://www.life.hu/news/20151222-nick-malcolm-nem-tudta-hogy-christian-dan-herceget-mentette-ki-a-vizbol.htmlNick Malcolm nem gondolkodott, csak cselekedett, amikor a 10 éves Christian dán herceget elragadta egy erős áramlat. Elmondása szerint nem tudta, kit mentett ki a vízből. News--Elhunyt Bősze Györgyhttp://www.life.hu/news/20151226-elhunyt-bosze-gyorgy-1.htmlHetvennégy éves korában elhunyt Bősze György, a Miskolci Nemzeti Színház tagja. News--Így néznének ki a Disney hercegek kopaszon - Vicces fotók!http://www.life.hu/kult/20151230-disney-hercegek-kopaszon-igy-meg-sosem-lathattad-kedvenc-mesehoseinket-foto.htmlGyermekkorunk daliás hercegei láttán mindig arra gondoltunk, hogy mi is pontosan ilyen férfiakat szeretnénk magunk mellé, ha felnövünk. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.