"Köszönöm, hogy ember tudsz maradni!" - Imádják az internetezők Nádai Anikó őszinte vallomását

őszinteség komment Nádai Anikó vallomás bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Nádai Anikó az anyaság nehézségeiről írt hosszú bejegyzést Facebook-oldalán. A rajongók pedig imádták őszinte kitárulkozását.

„Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal” – kezdte hétköznapjairól írt bejegyzését Nádai Anikó, akinek a posztját eddig 16 ezren lájkolták. Rengeteg rajongó kommentben is kifejtette, mennyire örül Nádai Anikó őszinteségének.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Íme, néhány hálálkodó hozzászólás, amiért nem csak a cukormázzal fogallakozik az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője:

  • „Végre valaki, aki annak ellenére, hogy ismert ember nem fél ezt bevallani. A többi hírességnél folyamatosan csak azt lehet olvasni, hogy mindenre van ideje az embernek csak akarni kell, és aki nem tud minden téren 100%-ot nyújtani, az már szégyellje magát. Köszönöm neked, hogy ember tudsz maradni!”
  • „Pontosan így van, ahogy írtad Anikó és az életben szerintem ez a legcsodálatosabb dolog!!! Most tudtam elaltatni a két gyerkőcöt egyszerre így 2 hét után hajat mosok és zuhany helyett beülök a kádba.”
  • „Nagyon jó volt olvasni, és valóban energiát ad az embernek az, ha azt érzi nincs egyedül a dolgaival.. és hogy másnak se olyan könnyű, mint ahogy azt a képeken látni lehet...hogy mindenki megdolgozik keményen azért, ahogy éli az életét! Köszönöm az őszinteségedet, valóban ritka az olyan ismert személy, aki a nehézségeit is bevallja egy ország előtt, csupán őszinte....”
A világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--Miklósa Erika: „Örökbe fogadunk még egy gyereket”http://www.life.hu/csalad/20160108-miklosa-erika-operaenekes-ujabb-gyermeket-fogad-orokbe.htmlMiklósa Erika és párja 2015-ben örökbe fogadták első gyermeküket, Bíborkát, akinek most egy kistestvért is szeretnének. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huVárkonyi Andi nagypapája idén 100 éves leszhttp://www.life.hu/csalad/20160107-varkonyi-andi-nagypapaja-iden-100-eves-lesz.html Különleges kapcsolat fűzi Várkonyi Andit nagypapájához, a 99 éves Pali bácsihoz. A népszerű híradós kisgyermekként rengeteg időt töltött vele, és ma is igyekszik annyiszor ellátogatni hozzá Gyulára, ahányszor csak teheti. Család--Nyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockAmbrus Attila: „Szép lenne, ha jövőre a gyermekünk is velünk lenne"http://www.life.hu/csalad/20160107-ambus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-gyermekre-vagyik-erre-karacsonykor-jott-ra.htmlA viskis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra. CsaládOrigoHatalmas luxusban él a Szulejmán sztárjának fiahttp://www.life.hu/csalad/20160107-halit-ergenc-a-szulejman-sztarjanak-fia-ali-luxusmarkak-kozott-valogathat.htmlHalit Ergenc, a Szulejmán főszereplőjének, kisfia, Ali világmárkák közül válogathat. Család--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.