Magyar Úszó Szövetség úszás Kiss László Hosszú Katinka Hosszú István botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hosszú Katinka és az úszószövetség között kialakult helyzet aggodalommal tölti el a világhírű úszónő szüleit is, most édesapja, az egykori többszörös válogatott kosárlabdázó, Hosszú István szólalt meg az ügyben. 

Az egész közvéleményt és az úszótársadalmat is megosztja a Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség között kialakult, vitás helyzet. Természetesen a világklasszis úszónő családjának is megvan a véleménye az üggyel kapcsolatban, álláspontját most Hosszú István, Katinka édesapja osztotta meg röviden a Best magazinnal.

Forrás: Facebook/Hosszú István, Fotó: Soós Lajos

"Vannak dolgok, amik nem tetszenek neki, és elmondta, hogy mit hiányol. Legalább megpróbál tenni valamit" - mondta a magazinnak Hosszú István, aki azt is elárulta: szülőként aggódva figyeli a történteket. "Féltem a lányomat! Úgy gondolom, semmi rosszat nem tett a férjével. Természetesen nem mindegy, hogy mi keveredik majd ki ebből az egész történetből, de szerintem hamarosan elcsitulnak a kedélyek. Ennél többet azonban már tényleg nem szeretnék mondani. Katinkáék azon az állásponton vannak, hogy ne nyilatkozzunk" - tette hozzá.

Hosszú Katinka és Cseh Laci lett az év sportolója

Hosszú Katinka és Cseh László lett 2015 legjobb női és férfi sportolója a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.