Elmúltak Dundika rosszullétei - Végre élvezheti a terhességet!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Születés terhesség Majoros Hajnalka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni eddig nagyon megszenvedte terhességet, sokszor gyötörték rosszullétek, amiket nehezen viselt. De ennek szerencsére már vége.

"Nagyon megszenvedtem az elmúlt hónapokat, szinte végig émelyegtem, alig tudtam valamit csinálni, annyira rossz volt a közérzetem. De hál’ istennek, már jól vagyok, heti egyszer-kétszer edzeni is eljárok. Hat kilót híztam eddig, de még három hónap hátra van. Karácsonyra turmixgépet kértem Petitől, amivel mostanában zöldség- és gyümölcsleveket készítek, hogy egészségesebben étkezhessek" – mesélt a terhességéről a Bestnek Dundika.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Esténként sokat beszélgetünk arról, vajon kire fog hasonlítani, mennyire lesz más, mint Marián. Nagyon aggódik értem, az első babavárásnál ötpercenként hívogatott, ha kitette a lábát a lakásból, most már kicsit lazább, most csak óránként csörög rám" - mondta nevetve. A sztárpár hamarosan lakásfelújításba kezd, hogy a leendő babának, akinek Mirkó, Milán vagy Máté lesz a neve, kényelmes helye legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.