Majoros Hajnalka Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszenvedte terhessége első időszakát Dundika, de elmondta, most már jól van. Még 3 hónap van hátra a kicsi megszületéséig, és azt is elárulták, hogy fogják hívni a csöppséget. 

"Nagyon megszenvedtem az elmúlt hónapokat, szinte végig émelyegtem, alig tudtam valamit csinálni, annyira rossz volt a közérzetem. De hál’ istennek, már jól vagyok, heti egyszer-kétszer edzeni is eljárok. Hat kilót híztam eddig" - mondta el a Bestnek Majoros Hajni, és azt is elárulta, második kisfiuk neve Mirkó, Milán vagy Máté lesz.

Forrás: Dundika hivatalos Facebook oldala

Hírességek, akik idén töltik be 70. évükethttp://www.life.hu/csalad/20160114-sztarok-akik-2016-ban-toltik-be-a-70-eletevuket.htmlA 2016-os év számos legendás színész, aranytorkú énekes és ismert politikus számára jelent mérföldkövet: a hírességek egy generációja bizony hivatalosan is nagypapa és nagymama korba fog lépni. CsaládAFPIlyen volt Celine Dion és férje esküvője 1994-benhttp://www.life.hu/csalad/20160115-ilyen-volt-celine-dion-es-ferje-rene-angelil-eskuvoje-1994-ben.htmlA napokban rákban hunyt el Celine Dion férje, René Angelil. Az énekesnő még 1994-ben ment hozzá a nála jóval idősebb kedveséhez, így nosztalgiázásképp világszerte több magazin is megmutatta az esküvői képüket. Család--A fővárosból vidékre - Új élet a fenntarthatóság jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20160114-biro-szabolcs-es-csaladja-a-fovarosbol-videkre-koltozott-termeszetkozeli-eletet-el.htmlTermészetközeli életmód, csendes, nyugodt, szinte idilli környezetben. Zsuzsa és Szabolcs, hátrahagyva csapot-papot, a főváros nyüzsgő rengetegét egy saját kezükkel átalakított, vidéki parasztházra cserélték. Megújult életüket a fenntarthatóság jegyében alakították ki. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÚj taggal bővült Ellen DeGeneres családjahttp://www.life.hu/csalad/20160115-ellen-degeneres-musorvezeto-es-parja-portia-de-rossi-bovitik-a-csaladjukat.htmlAmerika egyik lenépszerűbb műsorvezetője saját showjában jelentette be a nagy hírt. Család--Méregdrága ajándékot kap György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160115-gyorgy-herceg-egy-mini-aston-martint-kap-apukajatol.htmlAzért nem lehet olyan rossz, a királyi család tagjának lenni. György herceg ugyanis már most saját autót kap, amiért még mi is irigykedünk. Család--Hosszú Katinka édesapja: "Féltem a lányomat!"http://www.life.hu/csalad/20160115-hosszu-istvan-felti-a-lanyat-hosszu-katinkat-a-botrany-miatt.htmlA Hosszú Katinka és az úszószövetség között kialakult helyzet aggodalommal tölti el a világhírű úszónő szüleit is, most édesapja, az egykori többszörös válogatott kosárlabdázó, Hosszú István szólalt meg az ügyben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.