Besenczi Árpád apai örömök elé néz! Felesége kisfiút vár

szoptatás igazgató szülés Besenczi Árpád gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színész két éve vette feleségül Nagy Kornélia műsorvezetőt, akivel már van egy közös kislányuk. Alig hat hét múlva pedig újabb baba érkezik a családba.

"Nagyon várjuk a trónörököst, már a neve is megvan, de egyelőre nem szeretnénk elárulni" – mondta a Blikknek Besenczi Árpád, aki jelenleg a zalaegerszegi színház igazgatója, de mellette több helyen is játszik.

Forrás: www.hevesisandorszinhaz.hu

"Az első perctől kezdve tudtuk, hogy több gyereket akarunk, úgyhogy nem volt váratlan az érkezése. Hellát még szoptatom, szerintem nagyon jót tesz az immunrendszerének és a mi kapcsolatunknak is, hogy ő még ennyi idősen is igényli az anyatejet. Ha lehet, kétéves koráig tartanám is magam ehhez. De most, hogy hamarosan érkezik a másik baba, valószínűleg nem lesz könnyű dolgom. Néhány orvos megpróbált lebeszélni erről, én viszont azt gondolom, más édesanyák is megoldják, főleg akiknek ikreik vannak, úgyhogy majd én is tandemben fogom etetni őket" – mondta Nelli, aki kedvesével együtt alig várja a pici érkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.