Ejha! Hatalmasat nőtt Reese Witherspoon lánya – Már randizik!

Forrás: Instagram/ Ava Phillippe -
Ava Phillippe Reese Witherspoon randi gyönyörű hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ava Phillippe már 16 éves és egyre jobban hasonlít az anyukájára, vagyis gyönyörű. Így nem is csodálkozunk, hogy máris akadnak hódolói.

Ava Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen egy fiatalemberrel pózolt. Az amerikai bulvárlapok szerint a fiú Ava egyik osztálytársa, akivel egy iskolai rendezvényre öltözött fel ilyen csinosan. Vajon mit szólnak a híres szülők a lány udvarlójához?

Forrás: Instagram/ Ava Phillippe
Charlie Sheen betegsége ellenére nagyon jó bőrben vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-charlie-sheen-a-betegseg-es-a-botranyok-ellenere-nagyon-jo-kedvu.htmlA sztárt négy évvel ezelőtt diagnosztizálták HIV-vírussal, de csak néhány hónapja vállalta fel betegségét a nagy nyilvánosság előtt is. A gyógyszeres kezelések és a botrányok nem szegték a színész kedvét. TV + Sztárok--Kínos! Részegen gúnyolódott a közönségén Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160118-madonna-enekesno-reszeg-volt-es-gunyolodott-a-kozonsegen-a-kentuckyban-adott-koncertjen.htmlA hírek szerint a popkirálynő kicsit többett ivott a kelleténél a Rebel Herat Tour egyik koncertje előtt. TV + Sztárok--Radics Gigi ismét Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-radics-gigi-csaladjaval-egyutt-utazik-amerikaba.htmlA gyönyörű hangú énekesnő a családjával együtt költözik ki a tengerentúlra, hogy ott folytassa karrierje építését. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Evelin Louboutin surranót villantott a luxusmerci ülésében: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160117-gaspar-evelin-louboutin-surranot-villantott-a-luxusmerci-uleseben-ime-a-foto.htmlEgyelőre még az sem tisztázott, hogy akkor most Győzike lánya átfóliáztatta-e a karácsonyra kapott, hófehér luxusmercijét aranyra, máris újabb fényképpel állt elő nyilvános közösségi oldalán. TV + Sztárok--Idegenvezetőnek állt Frei Tamás: Miamiban kalauzolja a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20160118-frei-tamas-regenyiro-idegenvezetonek-allt-miamiban.html540 ezer forintnak megfelelő összeg - ennyiért fogadhatjuk fel idegenvezetőnek a műsorvezetőből lett regényírót Miamiban. TV + Sztárok--Szabó Zsófi kiborult: "Bár nekem nem számít a véleményetek igenis bánt..."http://www.life.hu/sztarok/20160117-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-kiborult-bar-nekem-nem-szamit-a-velemenyetek-igenis-bant.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. Úgy tudni, hamarosan össze is költöznek a szerelmével, így persze teljesen érthető, hogy feszült időszak ez a számára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.