Tatár Csilla komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a szülés alatt

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
terhesség Tatár Csilla szülés kismama komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla a blogján mesélt őszintén a szüléséről, így többek közt arról, milyen komplikációval kellett megküzdeniük az orvosoknak Milán világrajövetelénél. 

Tatár Csilla a blogbejegyzésében Milán szemszögéből mesélte el, hogyan zajlott terhessége és a szülés, ami bizony nem volt fájdalom- és szenvedésmentes. A történet azzal kezdődik, hogy a kismama túlhordta kisfiát, és próbált mindent bevetni, hogy Milán világra jöjjön.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

„A főbérlőm (továbbiakban csak Anya) minden trükköt bevetett, hogy előcsalogasson: órák hosszat sétált a közeli parkban (teszem hozzá, ráfért, mert az a 20 kiló plusz, ami rajta volt a regnálásom idején, igencsak megkívánta azt a picike kis mozgást)” – írta Csilla, akire ezután olyan megpróbáltatások vártak a szülőszobában, amikre nem is számított.

„Aztán jött a mondat, amit tuti egy nő sem akar hallani a szülőágyán. »Milán tartalékai elfogytak«. A szülőszoba 4 fős stábja hirtelen a kétszeresére duzzadt. A doki ekkor nagyon higgadtan és határozottan osztotta ki mindenkinek a feladatokat: apa tartja anya hátát, anya oxigént kap, az ügyeletes doki anya hasába térdel, anya nyom úgy, ahogy csak bír, a doki fogja a vákuumot, én pedig összeszedem minden erőmet” – tette hozzá. Mint kiderült, a probléma az volt, hogy Milán köldökzsinórja rövid volt.

A kellemetlenségek ellenére azonban úgy tűnik, élete legnagyobb élményének tartja kisfia születését és már gyönyörű baba-mama fotókkal is meglepte rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.