Erzsébet királynő csőd brit királyi család tartozás költekezés Katalin hercegné Vilmos herceg pénzügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazak a hírek, akkor nagy bajban van a világ egyik legnevesebb királyi családja: állítólag több millió fontos adósságot halmozott fel az elmúlt évek alatt.

Eladósodott a brit királyi család - állítja a Globe magazin. A lap forrásai szerint Erzsébet királynő az udvart ért botrányok elhallgattatására költötte a legtöbbet: csaknem 10 millió fontot osztott szét szeretők között ebből a célból.

Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A brit uralkodónő azonban mindemellett szenvedélyét, a lovaglást és a lóversenyeket sem adta fel, és a hírek szerint 25 millió fontot adott ki erre a meglehetősen drága hobbijára. Ezt még tetézi, hogy szintén a királyi kasszából finanszírozta unokájának, Vilmos hercegnek és családjának felújítási munkálatait.

Nem ez az első alkalom, hogy a sajtó a királyi család pénzügyi problémáitól hangos: két évvel ezelőtt a Telegraph számolt be arról miszerint II. Erzsébeték jócskán túlköltekeztek 2001 óta, tavaly pedig Katalin hercegné és Vilmos herceg kissé pazarlónak tűnő életmódját firtatták.

Lewis Hamiltonnak még a fehér tigris is dorombol - videó!http://www.life.hu/news/20160118-lewis-hamilton-feher-tigrist-simogatott.htmlA Forma-1-es pilóta a mexikói Black Jaguar-White Tiger alapítványhoz látogatott el, ahol több cirkuszokból, állatkertekből megmentett nagymacska is lakik. News--Betonfalnak csapódott autójával a Fradi két játékosahttp://www.life.hu/news/20160118-falnak-csapodott-autojaval-a-ferencvaros-ket-futballistaja-es-balesetet-szenvedtek.htmlA Ferencváros két játékosa állítólag vasárnap hajnalban szenvedett balesetet. News--Kiállítják Diana hercegné egyik ikonikus ruhadarabjáthttp://www.life.hu/news/20160113-diana-hercegne-egyik-ikonikus-ruhadarabjat-kiallitjak-a-kensington-palota-kiallitasan.htmlDiana hercegné palackzöld színű bársony ruhája is helyet kap majd azon a rendhagyó kiállításon, amelynek a Kensington-palota ad otthont. News--Újabb titok derült ki Diana hercegné halálárólhttp://www.life.hu/news/20160108-diana-hercegne-halalarol-folytatott-telefonbeszelgetes-reszletei-kerultek-nyilvanossagra.htmlNyilvánosság elé került annak a Tony Blair és Bill Clinton között folytatott telefonbeszélgetésnek a leirata, amelyben a brit miniszterelnök és az amerikai elnök Diana hercegné tragikus autóbalesetéről őszintén beszél egymással. NewsAFPEzek az állatok tényleg bárhol képesek elaludni - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20160118-nezegess-cuki-szunyokalo-allatokat-fotosorozat-kutyusokrol-es-cicakrol.htmlAki otthon állatot tart az tudja, hogy a házi kedvencek szinte bárhol és bármikor képesek álomra hajtani a fejüket. Az egyik tengerentúli magazin most összegyűjtötte az erről készült legviccesebb fotókat. News--Mert ő megteheti: talpig fehérben találkozott a pápával Charlene monacói hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160118-charlene-monacoi-hercegne-talpig-feherben-talalkozott-ferenc-papaval.htmlA monacói hercegné egyike azon hét embernek az egész világon, akik viselhetnek fehér színt a pápa mellett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.