Már a harmadik babát tervezik Kim Kardashianék?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Kanye West kim kardashian család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian nem is olyan rég hozta világra Kanye Westtel közös, második gyermeküket, egyes források szerint azonban a rapper máris újabb babát szeretne. 

Kanye West örülne egy újabb babának - legalábbis egy közeli forrás szerint aki a Radar Online-nak kotyogta ki a rapper vágyát. Az informátor elmondása alapján azonban Kim Kardashian már nincs annyira elájulva férje ötletétől, amin nem is csodálkozunk, hiszen a sztármami nemrég adott életet második gyermekének, aki az igen különös Saint nevet kapta.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Kim pedig alig várta, hogy végre megszabadulhasson legutóbbi terhessége alatt felszedett súlyfeleslegétől, és újra régi formájában tündököljön.

Elképesztő! Négy nappal a szülés előtt tudta meg, hogy terhes http://www.life.hu/csalad/20160119-kerri-kiloh-negy-nappal-a-szules-elott-tudta-meg-hogy-terhes.htmlKerri Kiloh már az ötödik hónapban járt, amikor megtudta, hogy terhes, négy napra rá pedig megindult nála a szülés. Család--Hosszú Katinka édesapja: "Féltem a lányomat!"http://www.life.hu/csalad/20160115-hosszu-istvan-felti-a-lanyat-hosszu-katinkat-a-botrany-miatt.htmlA Hosszú Katinka és az úszószövetség között kialakult helyzet aggodalommal tölti el a világhírű úszónő szüleit is, most édesapja, az egykori többszörös válogatott kosárlabdázó, Hosszú István szólalt meg az ügyben. Család--Óvszerrel és pénisz alakú édességgel várták a vendégeket Terry Richardson babavárójánhttp://www.life.hu/csalad/20160113-ovszerek-es-penisz-alaku-sutemenyek-terry-richardson-babavaro-bulijan.htmlNagyon botrányosra sikeredett Terry Richardson babaváró bulija: a vendégeket többek közt óvszerrel és pénisz alakú édességekkel várták. Család--Mesterséges intelligenciájú bébiszittert akar Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20160104-mesterseges-intelligenciaju-asszisztenst-akar-mark-zuckerberg.htmlA Marvel-filmhős, Vasember Jarvis nevű mesterséges intelligenciájához hasonló "i-komornyik" létrehozását tűzte ki idei céljául Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, hogy az új asszisztens segítségére legyen a gyereke körül, a háztartásban és a munkájában is. Család--Károly herceg még sosem cserélte ki unokái pelenkáját - Intim vallomáshttp://www.life.hu/csalad/20151230-karoly-herceg-meg-sosem-cserelte-ki-unokai-gyorgy-es-sarolta-pelenkajat.htmlIgazán meglepő dolgot osztott meg a minap a nagyközönséggel Károly herceg, aki elárulta: több nagypapával ellentétben, ő sosem cserélte ki unokái, Sarolta hercegnő és György herceg pelusát. Család--Szívszorító sorok! Íme egy rákos anya, Heather McManamy utolsó üzenete szeretteinekhttp://www.life.hu/csalad/20151220-egy-rakos-anya-heather-mcmanamy-utolso-uzenete-szeretteinek.htmlKét évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot Heather McManamy-nál, a nő néhány nappal ezelőtt, 36 évesen feladta a küzdelmet a kórral. Búcsúzóul egy szívszorító üzenetet fogalmazott meg szeretteinek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.