Elképesztő! Négy nappal a szülés előtt tudta meg, hogy terhes

Forrás: Thinkstock -
terhesség Kerri Kiloh szülés terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerri Kiloh már az ötödik hónapban járt, amikor megtudta, hogy terhes, négy napra rá pedig megindult nála a szülés. 

A nő nem is sejtette, hogy rosszullétét terhesség okozza, így teljesen ledöbbent, amikor a kórházban közölték vele, hogy állapotos, és az ötödik hónapban jár. Ennél nagyobb sokk csak akkor érte, amikor négy nappal a vizsgálat után megindult nála a szülés. A pici mindössze 70 dekásan jött a világra, és az orvosok felkészítették a szülőket a legrosszabbra: senki sem gondolta, hogy a baba túléli majd - írja a Mirror.

Forrás: Facebook/ Kerri Kiloh

A kisfiú azonban igazi harcosnak bizonyult, annak ellenére, hogy hat hónapig lélegeztetőgépen tartották, és folyamatos megfigyelésre szorult a nap 24 órájában, túlélte a megpróbáltatásokat. Ma már elmúlt kilenc hónapos, otthon van a szüleivel, és nagyon szépen fejlődik. Friss képeket itt láthatsz róla.

Hosszú Katinka édesapja: "Féltem a lányomat!"http://www.life.hu/csalad/20160115-hosszu-istvan-felti-a-lanyat-hosszu-katinkat-a-botrany-miatt.htmlA Hosszú Katinka és az úszószövetség között kialakult helyzet aggodalommal tölti el a világhírű úszónő szüleit is, most édesapja, az egykori többszörös válogatott kosárlabdázó, Hosszú István szólalt meg az ügyben. Család--Öt éves lett a világ leghíresebb magyar kutyája, Beasthttp://www.life.hu/csalad/20160111-mark-zuckerberg-lanyat-a-csalad-magyar-pulija-orzi.htmlMark Zuckerbergék igazi családtagként kezelik pulijukat, így a születésnapjáról sem feledkeztek el megemlékezni. Beast ma öt éves lett. CsaládOrigoÓvszerrel és pénisz alakú édességgel várták a vendégeket Terry Richardson babavárójánhttp://www.life.hu/csalad/20160113-ovszerek-es-penisz-alaku-sutemenyek-terry-richardson-babavaro-bulijan.htmlNagyon botrányosra sikeredett Terry Richardson babaváró bulija: a vendégeket többek közt óvszerrel és pénisz alakú édességekkel várták. Család--Anne Hathaway pocakja egyre kerekebb - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151223-anne-hathaway-pocakja-egyre-jobban-kerekedik.htmlEgyre gömbölyűbb a gyönyörű színésznő pocakja, aki első gyermekét várja férjétől, Adam Shulmantól. Család--Hámori Ildikó: "A szeretet valójában munka"http://www.life.hu/csalad/20151230-hamori-ildiko-szerint-a-szeretet-valojaban-kemeny-munka.htmlMár három generáció él együtt Hámori Ildikóék családjában azzal, hogy lánya, Szinetár Dóra és újdonsült férje, Makranczi Zalán is hozzájuk költöztek. Hámori Ildikó ezzel kapcsolatban elmondta: a szeretet bizony kemény munka. Család--Gyönyörű nagylány lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly gyermekéből, Pankábólhttp://www.life.hu/csalad/20151230-gesztesi-panka-gyonyoru-nagylany-lett.htmlSzinte a lélegzetünk is elakadt Liptai Claudia legújabb fotójától, melyet magáról és Gesztesi Károllyal közös gyermekéről töltött fel. Gesztesi Panka csodaszép nagylánnyá cseperedett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.