Várkonyi Andrea télen utazott a nyárba

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala -
Várkonyi Andrea hajókirándulás TV2 híradós család nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósa családi fotón mutatta meg, hogyan suhannak kislányával s Bochkor Gáborral a kék tengeren.

Gyönyörű helyen nyaral Várkonyi Andrea, aki szeret messzi tájakra utazni, hiszen nemrég veszélyes utazáson vett részt Venezuelában. A híradós, ezúttal lazábbra vette a kalandozást és családjával hajókiránduláson szelik a tenger hullámait. Andi közösség oldalán megmutatta, milyen cukik ők hárman együtt.

Várkonyi Andrea Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala
Gyermeket és egy normális pasit szeretne Baukó Éva http://www.life.hu/csalad/20160120-bauko-eva-gyermeket-szeretne-normalis-eletre-vagyik-az-egykori-valosagshow-sztar.htmlAz Édes Élet szereplője már megunta a bulizást, és végre megállapodna. Az egyik nagy vágya, hogy a közeljövőben édesanya lehessen. Család--Megható videó! Egymás kezét szorongatják a koraszülött ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20160120-az-ausztraliai-koraszulott-ikrek-egymas-kezet-szorongatjak.htmlA hihetetlenül apró testvérek apjuk mellkasán szunyókálnak, miközben el sem engedik a másik kezét. Család--Elő a halloweeni jelmezeddel, itt a farsang!http://www.life.hu/csalad/20160119-farsang-vagy-halloween-a-farsang-tortenete.htmlItt a farsang, áll a bál – a magyar halloween, azaz a farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig tart, és hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek kísérik. A következőkben megpróbáltunk utánajárni, hogy honnan is eredeztethető a farsang története, és hogy a jelmezes beöltözésen kívül, van-e közös gyökere a kelta halloween ünnepével. Család--Már a harmadik babát tervezik Kim Kardashianék?http://www.life.hu/csalad/20160119-kanye-west-szeretne-egy-harmadik-gyereket-kim-kardashiantol.htmlKim Kardashian nem is olyan rég hozta világra Kanye Westtel közös, második gyermeküket, egyes források szerint azonban a rapper máris újabb babát szeretne. Család--Besenczi Árpád apai örömök elé néz! Felesége kisfiút várhttp://www.life.hu/csalad/20160118-besenczi-arpad-es-felesege-ujabb-babat-varnak.htmlA Jászai Mari-díjas színész két éve vette feleségül Nagy Kornélia műsorvezetőt, akivel már van egy közös kislányuk. Alig hat hét múlva pedig újabb baba érkezik a családba. Család--A szülők bántó megjegyzései felnőttkorban is kísértenekhttp://www.life.hu/csalad/20160118-banto-megjegyzesek-szuloktol-amelyeket-valaha-gyerekeknek-mondtak.htmlÉrdekes kérdést tettek fel a magyar Gyakori kérdések amerikai változatán, a Quora oldalon: mi az a pszichológiai értelemben vett legkárosabb dolog, amit mondhatnak egy gyereknek? Sokkoló válaszok következnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.