Mint a paradicsomban! Egzotikus szigeten pihent Madeleine svéd hercegnő és családja

Forrás: Facebook/Princess Madeleine Of Sweden -
királyi család Madeleine hercegnő gyerekek család nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd hercegnő és gyönyörű családja a meseszép Maldív-szigeteken élvezte jól megérdemelt nyaralását, amelyről - a mi legnagyobb örömünkre - néhány képet is mellékelt.

Nemrég véget ért Madeleine svéd hercegnő és bankár férje, Christopher O'Neill maldív-szigeteki nyaralása, ahová velük tartott az immár négyfősre bővült család két legkisebbik tagja, a közel 2 éves Leonore hercegnő és a 7 hónapos Nicolas herceg.

Madeleine hercegnő és kislánya, Leonore Forrás: Facebook/Princess Madeleine Of Sweden

Madeleine és családja a HELLO! magazin hírei szerint egy privát villát béreltek az egzotikus szigeten, ahol a Facebookon megosztott fotók tanúsága szerint remekül érezte magát a família minden tagja.

Vilmos herceg: "Félek, hogy nem látom a gyerekeimet felnőni"http://www.life.hu/csalad/20160104-vilmos-herceg-fel-hogy-nem-latja-felnoni-a-gyerekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercege őszinte interjújában vallott arról, mennyire megváltoztatta őt az apaság. Család--Méregdrága ajándékot kap György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160115-gyorgy-herceg-egy-mini-aston-martint-kap-apukajatol.htmlAzért nem lehet olyan rossz, a királyi család tagjának lenni. György herceg ugyanis már most saját autót kap, amiért még mi is irigykedünk. Család--Nyilvános helyen szoptatnak a Disney-hercegnők - Képsorozathttp://www.life.hu/csalad/20160110-a-nyilvanos-szoptatasert-alltak-ki-a-disney-hercegnok.htmlA kis hableány, Pocahontas, Belle A szépség és a szörnyegetből és társaik - rendhagyó rajzokon hívják fel a figyelmet a szoptatás természetességére kislánykorunk kedvenc mesehősei. CsaládOrigoExbarátnőivel bulizott Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160114-harry-herceg-ket-exbaratnojevel-natalie-pinkhammel-es-astrid-harborddal-bulizott.htmlA brit trónörökös egy barátja születésnapi partijára volt hivatalos, ahol nem egy, hanem rögtön két régi szerelme is felbukkant a múltból. Intim--Milliomos expasijával nyaral Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/intim/20160113-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-milliomos-exbaratjaval-james-matthews-szal-nyaral.htmlA jelek szerint nem csupán a káposzta jó felmelegítve: Pippa Middletont újra együtt látták egykori szerelmével, James Matthews-szal a sztárok által oly kedvelt St. Barts szigetén. Intim--Új frizurára váltott Vilmos herceghttp://www.life.hu/trend/20160111-vilmos-herceg-uj-frizuraja.htmlA trónörökös a jelek szerint végre elfogadta kopaszodását, és ennek megfelelően újragondolta eddigi hajviseletét is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.