Michael Jackson Paris Jackson dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson lányának élete kisiklott, mióta szakított élete legnagyobb szerelmével. A családja nagyon aggódik a 17 éves Parisért.

A 17 éves Paris Jacksont dohányzáson kapták, amin a rajongói teljesen kiakadtak. A lány egy azóta törölt posztban védte meg magát. Leírta, hogy tudja, a dohányzás nem menő, de ez most a legkisebb rossz, amit tehetett.

Forrás: NORTHFOTO

A Radar Online forrása szerint azonban a családja legkevésbé sem a dohányzás miatt aggódik. A lány nagyon elindult lefelé a lejtőn, és attól félnek, hogy ettől még sokkal rosszabb dolgok jöhetnek.

Forrás: AFP

Paris és élete első szerelme Chester Castellaw, a közelmúltban szakítottak. A 17 éves lányt nagyon megviselte, családja szerint teljesen vigasztalhatatlan, és azóta mindenkit kizár az életéből, még a legrégebbi barátait is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.