Nádai Anikó tündéri fotón mutatta meg kisfiát

mosoly kisfiú szelfi anya cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztármama közösen mosolyog kisfiával azon a fotón, amit legutóbb lőtt magukról.

Nádai Anikó már sokszor meglepett minket cuki fotókkal, de ilyen mosolygós képet ritkán láthatunk Patrikról. A kommentelők a kisfiú láttán máris felhívták az anyuka figyelmét arra, hogy hamarosan hajthatja majd a csajokat a háztól.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó
"Nem akartam a gyerekeim nyakába varrni magam" - élet egy idősotthonbanhttp://www.life.hu/csalad/20160120-elet-egy-idosekotthonaval-interju-a-71-eves-klarival.htmlEgy gyűjtőhely, ahova a gonosz gyerek bedughatja idősödő szüleit. Egy elfekvő, ahol senki nem törődik az öregekkel. Ha idősotthonokról van szó az emberek fejében egy negatív, sőt kifejezetten nyomorúságos kép él, a rokonaikat ide száműző családtagokat pedig gyakran bélyegzik hálátlannak vagy nem törődömnek. CsaládThinkstockKiss Ramóna: "A korai gyerekvállalásról lekéstem"http://www.life.hu/csalad/20160121-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-lekesett-a-korai-gyermekvallalasrol.htmlA színésznő a Barátok köztben éppen babát vár, ennek kapcsán pedig arról mesélt, ő is nagyon vágyna már gyermekre, de egyelőre nem adatott meg neki. Család--Galambos Lajcsi négy hónapja nem látta feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160121-galambos-lajcsi-zenes-aki-jelneleg-elozetes-letartoztatasban-van-negy-honapja-nem-latta-feleseget.htmlLajcsit a börtönben csak gyermekei látogathatják, Boglárkával a letartóztatása óta nem találkozhatott. Család--Elő a halloweeni jelmezeddel, itt a farsang!http://www.life.hu/csalad/20160119-farsang-vagy-halloween-a-farsang-tortenete.htmlItt a farsang, áll a bál – a magyar halloween, azaz a farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig tart, és hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek kísérik. A következőkben megpróbáltunk utánajárni, hogy honnan is eredeztethető a farsang története, és hogy a jelmezes beöltözésen kívül, van-e közös gyökere a kelta halloween ünnepével. Család--Tündéri fotók! Megkeresztelték Alec Baldwin kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160118-megkereszteltek-alec-baldwin-kisfiat-rafael-thomast.htmlAz 57 éves amerikai színész harmadik gyermeke, Rafael Thomas cuki, fehér ruhában feszített a keresztelőn. Család--Meghitt családi fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/csalad/20160118-meghitt-csaladi-fotot-posztolt-lilu-az-instagramra.htmlA műsorvezető az idilli pillanatokba is betekintést enged a rajongóinak. Cuki képet osztott meg magáról és kisfiáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.