Terrorban tartotta volt feleségét és gyerekeit Charlie Sheen

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Elsa -
ház Charlie Sheen terror pénz család bíróság Denise Richards lakás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Denise Richards szerint nem csupán gyerekeinek megélhetésére tett magasról az 50 éves színész, hanem még folyamatos lelki terrorban tartotta őket. Charlie Sheen szerint azonban exe csak még több pénzt akar kisajtolni belőle.

A TMZ birtokába jutott azoknak a bríósági dokumentumoknak, amelyek szerint Denise Richards követeli a neki és gyermekeinek kijáró részét exférjétől, Charlie Sheentől.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Elsa

Bár az 50 éves színész a válásuk óta eltelt 9 év alatt összesen 20 millió dollárt fizetett ki a színésznőnek és két lányának, Denise most 1,2 millió dollárt követel a HIV-fertőzött világsztártól, hogy lakást vásárolhasson tőle született gyermekeinek - és amelyet korábban a vagyonkezelői megállapodás értelmében már megígért nekik.

Richards, aki 2002-ben házasodott össze a színésszel, a bírósági papírokban azt is elmondja, hogy 10 éves lányát, Lolát egy alkalommal "disznónak" és "k*rvának" nevezte, és azzal fenyegette, hogy megöli őt is és az édesanyját is.

Alig ismertük fel a nagypapakülsejű Bruce Willist - Kislányaival pózol!http://www.life.hu/csalad/20160121-bruce-willis-a-lanyaival-cukiskodik-nagypapa-lett-a-sarmos-szineszbol-foto.htmlA sármos színészt felesége fotózta le gyermekeikkel egy színházi előadás után. A sztár a képeken úgy fest, mintha az unokáit tartaná az ölében. Család--Gombos Edina: "Jó döntést hoztunk a kiköltözéssel"http://www.life.hu/csalad/20160122-gombos-edina-szerint-jo-dontest-hoztak-azzal-hogy-amerikaba-koltoztek.htmlA gyönyörű műsorvezető és családja augusztus óta élnek Floridában, és fél év alatt a gyerekeik is teljesen megszokták új otthonukat. Edina és Alberto szülei ugyanakkor nagyon féltek attól, hogyan boldogulnak majd gyerekeik Amerikában. CsaládOrigo"Nem akartam a gyerekeim nyakába varrni magam" - élet egy idősotthonbanhttp://www.life.hu/csalad/20160120-elet-egy-idosekotthonaval-interju-a-71-eves-klarival.htmlEgy gyűjtőhely, ahova a gonosz gyerek bedughatja idősödő szüleit. Egy elfekvő, ahol senki nem törődik az öregekkel. Ha idősotthonokról van szó az emberek fejében egy negatív, sőt kifejezetten nyomorúságos kép él, a rokonaikat ide száműző családtagokat pedig gyakran bélyegzik hálátlannak vagy nemtörődömnek. CsaládThinkstockAlig ismertük fel a nagypapakülsejű Bruce Willist - Kislányaival pózol!http://www.life.hu/csalad/20160121-bruce-willis-a-lanyaival-cukiskodik-nagypapa-lett-a-sarmos-szineszbol-foto.htmlA sármos színészt felesége fotózta le gyermekeikkel egy színházi előadás után. A sztár a képeken úgy fest, mintha az unokáit tartaná az ölében. Család--Örömhír! Babát vár Az éhezők viadala sztárja, Jena Malonehttp://www.life.hu/csalad/20160121-jena-malone-az-ehezok-viadala-sztarja-terhes-instagramon-jelentette-be.htmlA 31 éves színésznő közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, és mutatta meg kerekedő pocakját. Család--Nem parancsra kerüli unokája Pécsi Ildikóthttp://www.life.hu/csalad/20160121-pecsi-ildikot-szinesznot-nem-parancsra-keruli-unokaja.htmlA színésznő évek óta nem látta szeretett unokáját, Csabát, ám Ildikó volt menye, Pártos Csilla üdvédje álltja, az édesanyja nem tiltja fiát a nagymamától. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.