Gombos Edina: "Jó döntést hoztunk a kiköltözéssel"

2016.01.22. 09:15

A gyönyörű műsorvezető és családja augusztus óta élnek Floridában, és fél év alatt a gyerekeik is teljesen megszokták új otthonukat. Edina és Alberto szülei ugyanakkor nagyon féltek attól, hogyan boldogulnak majd gyerekeik Amerikában. 

Mindenkit meglepett, amikor Gombos Edina bejelentette, hogy családjával Amerikába költöznek. A Best magazinnak elárulta: az ő és Alberto szülei is rettenetesen féltették őket, amikor bejelentették, hogy hatalmas áldozatot hozva, a két gyerekkel vágnak bele egy új életbe, azonban mára kiderült, hogy nagyon jó döntést hoztak a kiköltözéssel. 

Forrás: TV2

"Amikor tavaly nyáron kiderült, hogy hatalmas áldozatot hozva a két gyerekkel vágunk bele egy teljesen új életbe, órákig sírtak. Rettenetesen féltettek bennünket, mivel mindent a nulláról kellett újrakezdenünk, amikor kijöttünk. Ugyanakkor azt is tudták, ha nem lettünk volna biztosak a dolgunkban és nem bíztunk volna magunkban, nem kockáztattuk volna legféltettebb kincseink, a gyerekeink jövőjét (...) Jó döntést hoztunk a kiköltöltözéssel" - nyilatkozta Edina.

Elképesztő luxusban él Gombos Edina - videó
Gombos Edina otthonát a Hal a tortán című tévéműsorban csodálhattuk meg. A meghívott vendégek sem ilyen körülményekre számítottak...Olvasd el a Life.hu cikkét!

 

Gombos EdinaAmerikaköltözéscsalád