Hős lett az anyukából, aki egy nappal a szülés után mutatta meg a testét

Forrás: Facebook/ Sakura Bloom -
őszinteség anya test érzelmek hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erica Andrews szülés után készített szelfijével és őszinte soraival lopta be magát az internetezők szívébe, így nem is csoda, hogy néhány pillanat alatt híressé vált.

„Íme, a testem egy nappal a szülés után. A kisbabám kendőben. Bőre a bőrömhöz ér. Felnőtt pelenkát viselek. És rózsaszín szájfényt” – írta Facebook-posztjában az anyuka, aki testét és szülés után érzett gondolatait is bátran felvállalta az egész világ előtt.

Forrás: Facebook/ Sakura Bloom

„A testem pont úgy érzi magát, mintha épp most futottam volna le egy maratont. A szívem is nyitva van még a tegnap átéltek miatt. A szülés olyan hatással van ránk, úgy nyit meg minket, mint földrengés a földet, és én még mindig törékeny és sérülékeny vagyok ettől. Nyersnek érzem magam. Érzelmesnek. Másnak” – írta Erica, akinek a posztját 150 ezren lájkolták és 40 ezren osztották meg.

"Nem akartam a gyerekeim nyakába varrni magam" - élet egy idősotthonbanhttp://www.life.hu/csalad/20160120-elet-egy-idosekotthonaval-interju-a-71-eves-klarival.htmlEgy gyűjtőhely, ahova a gonosz gyerek bedughatja idősödő szüleit. Egy elfekvő, ahol senki nem törődik az öregekkel. Ha idősotthonokról van szó az emberek fejében egy negatív, sőt kifejezetten nyomorúságos kép él, a rokonaikat ide száműző családtagokat pedig gyakran bélyegzik hálátlannak vagy nemtörődömnek. CsaládThinkstockAlig ismertük fel a nagypapakülsejű Bruce Willist - Kislányaival pózol!http://www.life.hu/csalad/20160121-bruce-willis-a-lanyaival-cukiskodik-nagypapa-lett-a-sarmos-szineszbol-foto.htmlA sármos színészt felesége fotózta le gyermekeikkel egy színházi előadás után. A sztár a képeken úgy fest, mintha az unokáit tartaná az ölében. Család--Sebestyén Balázs kisfia rosszalkodott az ovibanhttp://www.life.hu/csalad/20160121-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetojenek-kisfia-rosszalkodott-az-oviban.htmlBenett vitatkozni kezdett az egyik kis társával és az óvónőnek kellett közbelépnie. Család--Mint a paradicsomban! Egzotikus szigeten pihent Madeleine svéd hercegnő és családjahttp://www.life.hu/csalad/20160121-madeleine-sved-hercegno-es-csaladja-a-maldiv-szigeteken-nyaralt-fotok.htmlA svéd hercegnő és gyönyörű családja a meseszép Maldív-szigeteken élvezte jól megérdemelt nyaralását, amelyről - a mi legnagyobb örömünkre - néhány képet is mellékelt. CsaládOrigoParis Jackson elindult lefelé a lejtőnhttp://www.life.hu/csalad/20160121-michael-jackson-17-eves-lanya-paris-jackson-elindult-lefele-a-lejton.htmlMichael Jackson lányának élete kisiklott, mióta szakított élete legnagyobb szerelmével. A családja nagyon aggódik a 17 éves Parisért. Család--Nádai Anikó tündéri fotón mutatta meg kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160121-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-nagyon-edes-anya-fia-szelfit-posztolt.htmlA sztármama közösen mosolyog kisfiával azon a fotón, amit legutóbb lőtt magukról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.