Megható szavakkal búcsúzott édesapjától Celine Dion fia

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Tom Szczerbowski -
temetés René Angélil Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
René Charles Angelil a napokban lesz 15 éves, ám fiatalkora ellenére is gyönyörű beszédet mondott édesapja temetésén. 

Celine Diont az egész családja, főképp gyermekei támogatják a gyászban. Fia, René Charles Angelil hétfőn lesz 15 éves, de állítólag gyönyörű beszédet mondott édesapja temetésén.

Celine és fia a temetésen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Tom Szczerbowski

"15 év nagyon kevés ahhoz, hogy megismerj valakit, úgy igazán. Édesapám elfoglalt ember volt, de igyekeztünk sok időt együtt tölteni: golfoztunk, pókereztünk, finomakat ettünk együtt. Apa, rengeteg szép emléket hagytál ránk, amiket én majd próbálok átadni fiatalabb testvéreimnek is. Ígérem neked, igyekszem azok szerint az értékek szerint élni, amikre te tanítottál."

René Angelil már jó ideje tudta, hogy nincs sok ideje hátra, ezért utolsó hónapjaiban előkészítette a temetését is.

Ilyen volt Celine Dion és férje esküvője 1994-benhttp://www.life.hu/csalad/20160115-ilyen-volt-celine-dion-es-ferje-rene-angelil-eskuvoje-1994-ben.htmlA napokban rákban hunyt el Celine Dion férje, René Angelil. Az énekesnő még 1994-ben ment hozzá a nála jóval idősebb kedveséhez, így nosztalgiázásképp világszerte több magazin is megmutatta az esküvői képüket. Család--Szívszorító sorokkal emlékezett Szandi Celine Dion férjérehttp://www.life.hu/sztarok/20160115-szandi-enekesno-szivszorito-sorokkal-emlekezett-celine-dion-ferjere-rene-angelilre.htmlAz énekesnő párhuzamot vont saját és a világhírű énekesnő házassága között és átérezte, milyen hatalmas szomorúság lehet Celine-nek férje elvesztése. TV + Sztárok--Újabb tragédia Celine Dion családjában: a bátyja is haldoklikhttp://www.life.hu/drlife/20160116-celine-dion-ferje-meghalt-a-batyja-is-rakos.htmlCeline Dion férje, René Angélil a napokban hunyt el rákban, 73 éves korábban. Ám az énekesnő családjában folytatódnak a tragédiák: kiderült, bátyja is halálos beteg. Dr. Life--Lenyűgöző szállások, különleges otthonok - Te is beköltözhetsz!http://www.life.hu/otthon/20160122-kulonleges-es-hangulatos-airbnb-szallasok-a-vilag-korul.htmlAz eredetileg AirBed&Breakfast nevezetű közösségi hálózat azzal a céllal jött létre, hogy a drága hotelek és egyéb szálláshelyekkel szemben alternatívát kínáljon az utazni vágyóknak. Az AirBnB szállásoknak nem az olcsóság az egyetlen előnye: ha kitartóan kutat az ember, a családi házak és apartmanok között bizony valódi kincsekre lehet bukkani! Otthon--Amikor Mózes bárkája a Hősök terén kötött kihttp://www.life.hu/kult/20160124-a-magyar-kultura-napja-januar-22-es-ebbol-az-alkalombol-faggattuk-az-utca-emberet.htmlA magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát.KultFotó: Bielik István - OrigoJakupcsek Gabriella ma látható utoljára a közmédiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-ma-lathato-utoljara-a-kozmedian.htmlVasárnap még láthatjuk a menesztett műsorvezetőt, mert az utolsó Magyarország, szeretlek! még a régi stábbal kerül adásba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.