Czutor Zoli kisfiú Czutor Zoltán szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Czutor Zoli kisfia. Az énekes egy tündéri fotóval adta a világ tudtára a nagy hírt.

Czutor Miksa Nándor kisfiunk (Levente, Szonja, Győző és Simon kisöccse) 2016. Január 25-én, 15 óra 27 perckor világra jött. Anyukája és a baba jól van. Én pedig ismét a legteljesebb a világon - írta Facebookján Czutor Zoli.

Forrás: Facebook/ Czutor Zoltán
A világ legsikeresebb asszonyai: Erős Antóniahttp://www.life.hu/csalad/20160125-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-eros-antonia-az-rtl-klub-musorvezetoje.htmlTöbb mint 20 éve már, hogy a tanári katedrát képernyőre cserélte. Nem kellett hozzá sok idő, hogy beigazolódjon: anno jó döntést hozott. Erős Antónia amellett, hogy a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legismertebb arca, a legbefolyásosabb magyar asszonyok listájára is felkerült. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Gabi übercuki fotót posztolt - Így még sosem láthattad őt és testvéréthttp://www.life.hu/csalad/20160125-toth-gabi-enekesno-ubercuki-fotot-posztolt-ami-gyermekkoraban-keszult-es-testverevel-toth-veraval.htmlAz énekesnő megmutatta, milyenek voltak testvérével, Tóth Verával kislánykorukban. Család--Tündéri fotó! Kislányával úszik Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20160125-mark-zuckerberg-kislanyaval-uszik.htmlA Facebook-alapító rendszeres dokumentálja kislánya élményeit, így Max első úszásából sem maradhattunk ki. Család--Hugh Hefner ex-Playboy nyuszija babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160123-hugh-hafner-exe-holly-madison-babat-var-parjatol.htmlHugh Hefner egyik leghűségesebb ágyasa, Holly Madison második gyermekét várja férjétől. CsaládAFPMegszületett Sophie Winkleman és Lord Frederick Windsor második gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160122-lord-frederick-windsornak-es-sophie-winklemannak-megszuletett-a-masodik-kislanya.htmlLord Frederick Windsornak és a Két pasi meg egy kicsi sztárjának, Sophie Winklemannak megszületett második gyermeke: egy kislány. Család--Barátaik szerint Céline Dionék házassága volt a legszebb szerelmi történethttp://www.life.hu/csalad/20160122-celine-dionek-hazassaga-volt-a-legszebb-szerelmi-tortenet.htmlAz énekesnőről és rákban elhunyt férjéről régi barátjuk, David Foster mesélt igencsak szívbemarkolóan. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.