Lilu kisfiával bohóckodott – cuki fotó!

Forrás: Instagram/Lilugram -
kisfiú szánkózás Lilu ölelés bohóckodás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője a hóesést kihasználva szánkózni indult kisfiával, majd egymás karjaiban kötöttek ki.

Lilu kisfia nagyot nőtt, ez tisztán látszik a műsorvezető fotóján, amin együtt vidámkodnak a hóban. Igaz Lilu, még mindig óvja Dávidot a nyilvánosságtól, de még ezen a sejtelmes fotón is látszik, milyen édesek ők ketten és mennyire szeretik egymást.

Forrás: Instagram/Lilugram
Tóth Gabi übercuki fotót posztolt - Így még sosem láthattad őt és testvéréthttp://www.life.hu/csalad/20160125-toth-gabi-enekesno-ubercuki-fotot-posztolt-ami-gyermekkoraban-keszult-es-testverevel-toth-veraval.htmlAz énekesnő megmutatta, milyenek voltak testvérével, Tóth Verával kislánykorukban. Család--Sebestyén Balázs kisfia rosszalkodott az ovibanhttp://www.life.hu/csalad/20160121-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetojenek-kisfia-rosszalkodott-az-oviban.htmlBenett vitatkozni kezdett az egyik kis társával és az óvónőnek kellett közbelépnie. Család--Kiss Ramóna: "A korai gyerekvállalásról lekéstem"http://www.life.hu/csalad/20160121-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-lekesett-a-korai-gyermekvallalasrol.htmlA színésznő a Barátok köztben éppen babát vár, ennek kapcsán pedig arról mesélt, ő is nagyon vágyna már gyermekre, de egyelőre nem adatott meg neki. Család--Fésűs Nelly: „Lajos igazi anya-pa"http://www.life.hu/csalad/20160114-fesus-nelly-szineszno-parjaban-vajto-lajosban-egy-no-veszett-el-olyan-ugyesen-gondozza-kislanyat.htmlA színésznő párjában, akinek legutóbb halálhírét keltették, egy bébiszitter veszett el, ugyanis ügyesebben gondozza közös kislányukat, mint egy nő. Család--Nádai Anikó nem tud betelni kisfiával, Patrikkalhttp://www.life.hu/csalad/20160112-nadai-aniko-az-rtl-klub-egykori-valovilag-szereploje-nem-kovetkezetes-kisfia-neveleseben.htmlAz Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője félredobta pörgős életét, amióta anya lett. Nádai Anikó majd kicsattan a boldogságtól és az új szerelemtől, melyet kisfia, Patrik hozott az életébe. Család--Így bújik össze Hódi Pamela kislányával - Tündéri!http://www.life.hu/csalad/20160112-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-berki-krisztian-parja-a-tengerparton-bujt-ossze-kislanyaval.htmlA tengerparton pihengetett a Berki család, Krisztián pedig cuki anya-lánya fotót készített. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.