Majka és kisfia elkészítették a nap legviccesebb posztját

kisfiú videó család Majka cuki vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem tud betelni a kis Mariánnal, aki a jelek szerint örökölte édesapja humorát. Újabb vicces felvétel készült az egyik legcukibb sztárcsaládról. 

Amíg a kistesó útban van, Dundika és Majka szinte elárasztja fotókkal a közösségi oldalukat gyermekük egy-egy humoros pillanatáról. Mi már többször is megírtuk, hogy imádjuk a kis gézengúzt, és reméljük, a születendő babáról is ilyen sűrűn kaphatunk majd bejegyzéseket.

Ez mi ez?:)))

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett videó,

A világ legsikeresebb asszonyai: Erős Antóniahttp://www.life.hu/csalad/20160125-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-eros-antonia-az-rtl-klub-musorvezetoje.htmlTöbb mint 20 éve már, hogy a tanári katedrát képernyőre cserélte. Nem kellett hozzá sok idő, hogy beigazolódjon: jó döntést hozott. Erős Antónia amellett, hogy a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legismertebb arca, a legbefolyásosabb magyar asszonyok listájára is felkerült. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoLilu kisfiával bohóckodott – cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160126-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-kisfiaval-bohockodott-a-hoban.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a hóesést kihasználva szánkózni indult kisfiával, majd egymás karjaiban kötöttek ki. Család--Újabb unokája született Verebes Istvánnak - A család eddig titkolta a baba érkezéséthttp://www.life.hu/csalad/20160126-ujabb-unokaja-szuletett-verebes-istvannak.htmlA család nem verte nagydobra Verebes István legkisebb unokájának érkezését. Család--Megszületett Czutor Zoli kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160125-megszuletett-czutor-zoli-kisfia.htmlMegszületett Czutor Zoli kisfia. Az énekes egy tündéri fotóval adta a világ tudtára a nagy hírt.Család--Megható szavakkal búcsúzott édesapjától Celine Dion fiahttp://www.life.hu/csalad/20160124-rene-charles-angelil-celine-dion-fia-mondott-gyaszbeszedet-a-temetesen.htmlRené Charles Angelil a napokban lesz 15 éves, ám fiatalkora ellenére is gyönyörű beszédet mondott édesapja temetésén. Család--Victoria Beckham igazi anyagtigris: nehezen viseli, hogy fia már randizikhttp://www.life.hu/csalad/20160124-victoria-beckham-divattervezo-fia-brooklyn-randizik.htmlVictoria Beckhamnek nincs könnyű dolga: a sztármami életében eljött az az időszak, amikor fia randizni kezdett, ezt pedig elég rosszul viseli. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.