György hercegnek soha nem látott rajongótábora van

óvoda pedagógia György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő adat látott napvilágot arról az óvodáról, ahova beíratták a szülei György herceget: a kis trónörökös 65%-kal növelte meg az oda jelentkezők számát.

Louise Livingston az intézet igazgatója azt is elárulta, hogy a közlegő nyílt napjukra betelt minden szabad hely, és soha nem látott érdeklődés övezi az intézményt.

Forrás: AFP

György herceg egyébként már születése óta lázban tartja a világot: hatalmas rajongótábora van a trónörökösnek. Mivel pár év múlva Sarolta hercegnőt is ebbe az óvodába fogják beíratni a szülők, az érdeklődés még jó ideig nem fog szűnni.

Montessori-pedagógia: Így válik majd György hercegből boldog és öntudatos felnőtt


Maria Montessori úgy gondolta, hogy ha a gyerekeknek a megfelelő cselekvést a fejlődésük megfelelő idejében biztosítják, akkor a tudást különösebb erőfeszítés nélkül magukba szívják, mivel minden gyerek belülről motivált a tanulásra. Hitte, hogy a gyerekek elméje az első hat évben a legfogékonyabb és leghatékonyabb, ilyenkor spontán módon, természetesen és élvezettel tanulnak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.