Sarka Kata kép fotó gyerekkor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata is csatlakozott ahhoz a Facebookon terjedő játékhoz, melynek során régi képeket kell közzé tenniük magukról a résztvevőknek.  A LifeNetwork műsorvezetője egy tündéri gyermekkori fotóval örvendeztette meg követőit. 

Legutóbb Hajdú Péter posztolt egy régi fotót, melyen magassarkúban, göndör hajjal pózol, most pedig gyönyörű felesége, Sarka Kata mutatott magáról egy családi képet, melyen mindössze egy éves.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

"Bármennyire is tiltakoztam ellene, mégis elért hozzám is ez a 15 évnél régebbi fényképeket posztoló őrület! Nem ígérem, hogy 5 napig fog tartani az oldalamon ez a játék, de majd igyekszem azért!
Ez a kép az első születésnapomon készült, amikor még a nagyszüleimnél laktunk Dánszentmiklóson! A mai napig megyek hozzájuk amikor csak tudok, és mindig különleges érzés náluk lenni! Anyukám itt 21 éves volt, apukám pedig 23!" - írta a kép mellé Kata.

Íme, 44 dolog, amitől egy hároméves egyetlen nap alatt képes kiborulnihttp://www.life.hu/csalad/20160125-jenna-gallina-leirta-mitol-kezdett-el-hisztizni-egyetlen-nap-alatt-kislanya.htmlMinden szülő tudja, hogy a gyerekek akár a legkisebb apróságokon is képesek hisztizni, egy hároméves kislány anyukája, Jenna Gallina azonban most a saját és sorstársai szórakoztatására listázta azt a 44 dolgot, amiken csemetéje egyetlen nap alatt kiborult. CsaládThinkstockElképesztő! Négy nappal a szülés előtt tudta meg, hogy terhes http://www.life.hu/csalad/20160119-kerri-kiloh-negy-nappal-a-szules-elott-tudta-meg-hogy-terhes.htmlKerri Kiloh már az ötödik hónapban járt, amikor megtudta, hogy terhes, négy napra rá pedig megindult nála a szülés. Család--Szandi gyermekei is imádnak énekelni http://www.life.hu/csalad/20151230-szandi-gyermekei-imadnak-enekelni-az-egesz-hazban-zene-szol.htmlAz énekesnő gyermekei anyjuktól örökölték a zene szeretetét, Szandi pedig a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak azt is elárulta, hogyan telnek a zenével átitatott mindennapok a családjukban. Család--Majka tündéri kisfia ugyanolyan nagydumás, mint apukájahttp://www.life.hu/csalad/20151223-majoros-marian-apukajahoz-hasonloan-nagydumas.htmlA Kocka ünnepi adásában ezúttal a sztárok teszik próbára ügyességüket. Majoros Péternek felesége és kisfia szurokoltak, Marián pedig azt is bebizonyította, ugyanolyan nagydumás, mint édesapja. CsaládOrigoÖrömhír! Hugh Grant negyedjére is apa letthttp://www.life.hu/csalad/20151222-megszuletett-hugh-grant-negyedik-gyereke.htmlMegszületett Hugh Grant negyedik gyermeke, akit svéd barátnője, Anna Eberstein hozott világra. Család--Gesztesi anyja tehetetlennek érzi magát - Nem tud segíteni fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20151221-gesztesi-karoly-anyja-nem-tud-segiteni-fian-akiert-nagyon-aggodik.htmlNagyon aggódik fiáért Gesztesi Károly édesanyja, Gesztesi Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy tehetetlennek érzi magát a jelenlegi helyzetben. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.